R. Bauer 53. (p.)
R. Bauer 89.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní udolalo doma Mladé


Branky


53. R. Bauer (p.) , 89. R. Bauer - 2. V. Moudrý
21

Větřní přivítalo doma Mladé. To na jaře nemá tak velikou formu, jako na podzim. Zápas se pro domácí tým nevyvíjel dobře, ale nakonec se radují ze všech bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým nezvládl začátek a špatnou rozehrávkou nabídl branku pro Vojtěcha Moudrého. Pro domácí krutý začátek a pak nezbývalo jim nic jiného, než odbývat pevnou obranu Mladého. to se domácím nedařilo a do kabin se šlo za vedení hostí. 

V druhém poločas Mladé chybovalo v rozehrávce, Bauer vypíchl míč před domácím brankářem a ve vápně byl faulován. Následoval pokutový kop a ten sám postižený Radek Bauer proměnil. Domácí tým se hnal za výhrou, ale narážel na pozornou obranu hostí. Rozhodnutí příšlo na konci zápasu. Radek Bauer křižnou střelou na zadní překlopil vedení na stranu domácích. 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Do zápasu jsme vstoupili špatně a hned ve druhé minutě inkasovali po naší hrubé chybě v rozehrávce a soupeř nám dal gól prakticky do prázdné brány. Celkově první poločas nebyl od nás přesvědčivý. Hosté hráli dobře v bloku zezadu a my jsme se přes jejich obranu nemohli prosadit. V poločase jsme si řekli co změnit a to se nám vcelku dařilo. Druhý poločas byl z naší strany lepší. Měli jsme více míč na kopačkách, zlepšili jsme pohyb a byli určitě více nebezpečnější, než v prvním poločase. Po chybě hostů v rozehrávce vypíchnul Bauer míč ve vápně před brankářem a byl faulován. Z následující penalty sám Bauer s přehledem proměnil. Šli jsme si za vítězstvím a chtěli to urvat doma za 3 body. Hosté furt pozorně bránili a chtěli si odvézt aspoň bod. To se jim i málem povedlo, ale v90 minutě se dobře ve vápně uvolnil Bauer a křižnou střelou na zadní tyč strhnul vedení na naši stranu. Pochválím tým za bojovnost a za to že je nepoložila gólová situace na 0:1. I po vyrovnání bylo vidět že chtějí získat tři body a to se nám nakonec i povedlo. Toho si cením.




Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - T. Hromada [-] , F. Soukup [-] , A. Krák [-] , P. Podskalský [-] (80. P. Sluka [-] ) , T. Kalkuš [-] (46. P. Homer [-] ) , J. Taher [-] , S. Churan [-] (71. R. Weinhard [-] ) , R. Bauer [-] , M. Ješina [-] , A. Didkivský [-]

SK Mladé
M. Pokorný [-] - P. Šimek [-] , M. Drábek [-] - R. Kneys [-] , T. Kočvara [-] , A. Pešek [-] , J. Kotzina [-] - T. Linhart [-] , V. Moudrý [-] , D. Ludvík [-] - J. Šťastný [-]

ŽK: 14. M. Votýpka - 53. V. Moudrý , 60. T. Kočvara , 72. J. Kotzina .
Hráči zápasu: R. Bauer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valeš Radek - VEJČÍK Vít, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra domácích

Větřní domácí zápas zvládne za plný počet bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích