Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní veze všechny body ze Sedlece


Branky


53. M. Pešek , 64. M. Pešek - 2. R. Bauer , 4. J. Taher , 18. T. Hromada , 48. R. Bauer , 78. S. Churan
20

Za slunného počasí se odehrálo další utkání fotbalové 1.B třídy mezi domácím Sedlcem a hosty z Větřní. Sedlec potřebuje každý bod a tak o motivaci neměl nouzi. Tentokrát se domácí sešli v 15 hráčích a tak měl trenér Šindelář na výběr, koho pošle do základní jedenáctky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo gólově velice rychle. Hned ve 2. minutě utkání přišel domácí kapitán o míč na vlastní polovině a rychlonohý útočník Radek Bauer z úhlu prostřelil brankáře Kabelku – 0:1. O dvě minuty nato vzali definitivně za své veškeré taktické plány Sedlce, nepřesná přihrávka, akce hostů a Jakub Taher z blízka zvyšuje na – 0:2. V 18. minutě, po dalších nepřesnostech v sedlecké obraně, přišel aut, rychlá akce hostů na pravé straně hřiště a z vápna střílející Tomáš Hromada schoval svoji střelu za domácího obránce, ta končí za bezmocným Kabelkou – 0:3. Ve hře zápas tak jednoznačně nevypadal, ale skóre hovořilo za vše. Tímto stavem se šlo do kabin.

O přestávce si domácí řekli, že se ještě pokusí alespoň zdramatizovat zápas, ale záhy obdrželi další branku. Opět po zbytečné ztrátě na vlastní polovině hřiště se do brejku dostal dobře hrající Radek Bauer a překonal brankáře Kabelku po čtvrté – 0:4. V minutě 53. se z branky radovali také domácí, kombinace na levé straně hřiště, odkud přišel centr Hudce, který do branky uklidil Milan Pešek – 1:4. V 64. minutě byl v pokutovém území podražen domácí Koňarík a pískala se penalta, než došlo k jejímu zahrávání, musel rozhodčí řešit šarvátku obou týmů, která se ale nakonec obešla bez karet. K penaltě se postavil Martin Peterka, a ač první střelu brankář Votýpka vyrazil, na dorážku již byl krátký – 2:4. Domácí tak vycítili možnost ještě se zápasem něco udělat a vrhli vše do útoku. Brankové příležitosti si vypracovat nedokázali a tak přišla poslední změna skóre na druhé straně. V 78. minutě do prázdné branky vstřelil gól mladík Simon Churan – 2:5. Větřní tak po zásluze zvítězilo, když domácí nezvládli úvod utkání a svými chybami nabídli hostům vedení.

Zdroj: sksedlec.cz



Ohlasy k zápasu



SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Zápasu v Sedleci jsem se nezúčastnil. Co vím tak po 20 ti minutách zápasu jsme vedli 3:0 a bylo prakticky po zapase. Místo toho, aby kluci v klidu zápas dohráli a zahráli si v pohodě fotbal, který by je měl bavit, tak nesmyslně si zkazili dojem svým špatným chováním na hřišti. To mě mrzí a moc tomu nerozumím. Vítězství samozřejmě důležitý a za to hráčům děkujeme.



Sestavy


SK Sedlec
T. Kabelka [-] - L. Koňarík [-] (83. O. Voráček [-] ) , M. Šimon [-] , R. Hudec [-] , M. Peterka [-] , I. Cibuzar [-] (83. V. Šindelář [-] ) , M. Rybáček [-] (46. M. Pešek [-] ) , V. Reitinger [-] , V. Kozel [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-]

SK Větřní
M. Votýpka [-] - P. Podskalský [-] (76. J. Fleischmann [-] ) , A. Krák [-] - A. Didkivský [-] - P. Vnuk [-] , R. Bauer [-] - J. Taher [-] , S. Churan [-] (89. J. Seltsam [-] ) , M. Ješina [-] , T. Hromada [-] , F. Soukup [-]

ŽK: 37. R. Hudec - 63. P. Vnuk , 67. F. Soukup , 78. T. Hromada , 80. R. Bauer .
Hráči zápasu: M. Pešek - S. Churan , R. Bauer .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Křížovský Jiří - KAZDA Lukáš, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Miroslav Turek

Expert: Radek Řežáb
Tip experta: remíza

Sedlec bude chtít doma potvrdit výhru, tipuji ale že zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Kluci z Větřní to nebudou mít jednoduché ale Sedlec porazí a přivezou si 3 body