3:2
(1:0)
80. L. Lenk (p.)
85. R. Vrkoslav
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní rozhodlo před koncem


Branky


7. R. Bauer , 65. M. Ješina , 89. A. Didkivský - 80. L. Lenk (p.) , 85. R. Vrkoslav
22

Větřní přivítalo na domácím hřišti Olešnici a už potřebovalo na plno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil domácím a šli zalsouženě do vedení. Trefil se Radek Bauer 1:0. Do konce poločasu Olešnice vstřelila branku, ale radost jim překazil zvednutý praporek rozhočího. Poločas tak skončil vedením domácích.

Druhý poločas se dostal domácí tým do dvoubrankového vedení zásluhou Miroslava Ješiny. Deset minut před koncem snížíl Lukáš Lenk. Olešnice zabrala a Roman Vrkoslav vyrovnal. Domácí tým to nezlomilo a minutu před koncem rozhodl domácí Andrij Didkivský.

Další kolo jede Větřní Sedlec. Olešnice přivítá Frymburk.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Domácí zápas s Olešnici jsme zvládli výsledkově konečně za 3 body. Zápas to byl vyrovnaný. Brzo jsme šli do vedení 1:0 takový byl i poločasový stav. I když v něm dali hosté gól a pro zdvižený praporek pomezního jim nebyl uznán. Ve druhém poločase to byl boj moc fotbalové krásy to nenabídlo. My jsme si pomohli rohem a šli do vedení 2:0. Všechno nasvědčovalo tomu, že zápas v poklidu dovedeme do vítězného konce. To by jsme nebyli my, aby jsme si to nezkomplikovali a v rozmezí od 81 do 84 minuty si nenechali zbytečně vyrovnat. Naštěstí jsme v 89 minutě po akci na pravé straně dostali míč do vápna a nehlídaný Didkivsky nekompromisně dostal míč do branky. Soupeř se zlobil, pro údajný ofsajd, ale tentokrát ho zaplať pan bůh nechal pomezní praporek dole. Mohli jsme konečně oslavit pro nás důležité 3 body. Pochválím za bojovnost celý tým, ale důležitý gól pro nás dal Didkivsky a rozhodnul pro nás za tři body. Dále pa Bauera, který byl u všech třech našich gólů.




Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - P. Podskalský [-] , A. Krák [-] - A. Didkivský [-] - P. Vnuk [-] , R. Bauer [-] - T. Hromada [-] (59. M. Ješina [-] ) , J. Oškrda [-] , J. Poláček [-] , O. Dvořáček [-] (81. S. Churan [-] ) , F. Soukup [-]

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - L. Lenk [-] , F. Bína [-] , A. Ragaň [-] , R. Horelica [-] , R. Vrkoslav [-] , M. Koktavý [-] , O. Husa [-] , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , P. Lavička [-]

ŽK: 30. J. Oškrda , 57. R. Bauer , 63. A. Didkivský , 76. P. Podskalský - 34. R. Vrkoslav , 55. L. Lenk , 89. M. Buřič , 90. M. Lechner . ČK: 55. R. Brousek .
Hráči zápasu: R. Bauer , A. Didkivský .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - STUDENÝ Josef, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Filip Schneider
Tip experta: výhra domácích

Kluci z Větřní se na Olešnici hecnou a poprvé na jaře získají 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů