4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 18:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupující Třebětice se rozloučily s 1. A třídou vítězně


Branky


15

Domácí celek neponechal nic náhodě a zcela zaslouženě a přesvědčivě zvítězil v posledním mistrovském utkání této sezóny nad hosty z Chýnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O třígólový náskok se postaral domácí Filip Nehyba

Domácí fotbalisté si po nepovedeném utkání v minulém kole v Lišově v pátečním podvečeru na domácím hřišti hned od začátku zápasu vytvořili nad oslabeným chýnovským mužstvem, (hostům chyběli tři opory ze základu Rabiňák, Mareš a Král), výraznou územní převahu, kterou také zaslouženě korunovali v první dvacetiminutovce dvěma góly a to ještě v 8. minutě R. Nehyba neproměnil pokutový kop, který mu nadvakrát zlikvidoval hostující brankář Průša. Skóre se tak poprvé měnilo ve 14. minutě, kdy po levé straně unikl rychlostně velmi dobře vybavený třebětický Chvátal a po jeho přesné přihrávce dorazil míč za bezmocného Průšu, velmi dobře hrající F. Nehyba, 1 : 0.  A hned o 3 minuty později si tito dva hráči celou akci prakticky zopakovali a F. Nehyba tím samým způsobem zvýšil vedení svého celku již na 2 : 0… Hosté byli viditelně z brzkého domácího dvoubrankového vedení otřeseni a jen horko těžko se dostávali před domácí branku. Ve 21. minutě se snažil napravit své zaváhání při penaltě domácí R. Nehyba a jeho střelecký pokus ze dvaceti metrů jen těsně minul břevno Průšovy branky. Chýnovský celek se dostal k zakončení až ve 35. minutě kdy Štrouf našel dobrým centrem F. Zadražila a míč z jeho hlavičky trefil jen boční síť Zejdovy branky. Pro hosty velmi špatný poločas zakončil ve 40. minutě dovršeným hattrickem F. Nehyba, který po signálu po rohovém kopu a po přiklepnutí hlavou od Habra, dorazil domácí kanonýr míč potřetí za chýnovského Průšu, 3 : 0. Ve 43. minutě se kopala penalta i na druhé straně, to když gólman Zejda fauloval v pokutovém území hostujícího středopolaře Václ. Hrušku, ale ani hosté nedokázali pokutový kop proměnit! Jindy spolehlivý exekutor penalt brankář Průša však neuspěl, když jej vychytal jeho kolega v brance Zejda a následnou dorážkou chýnovský kapitán trestuhodně přestřelil prázdnou domácí branku… Po té sudí Nedvěd již zapískal konec 1. půle a hosté tak odcházeli na poločasovou přestávku po velmi nepovedeném výkonu v prvních pětačtyřiceti minutách pro ně za velmi nepříznivého stavu.

Hosté své šance nedokázali proměnit a tak domácí zakončili poslední utkání čistým skóre

Druhý poločas začal v 50. minutě dobrou střelou hostujícího Zadražila, s kterou si však Zejda s i s parádou poradil. Chýnovští se pak přece jen více začali osmělovat a v 61. minutě střela Kavky skončila opět v náručí spolehlivého Zejdy. Na druhé straně si vypracovali v 67. minutě i domácí gólovou šanci, ale Chvátal po krásné kombinační akci těsně přestřelil chýnovskou branku. V 72. minutě se naopak probil do pokutového území domácích střídající chýnovský Havlík, ale ani on zařízení netrefil. V 78. minutě pak naopak udeřilo počtvrté na druhé straně hřiště, když po chybě hostující obrany se dostal lacino k míči M. Kelber a podél vyběhnuvšího Průši počtvrté skóroval, 4 : 0. Po té se již utkání více méně jen dohrávalo a třebětičtí fotbalisté společně s domácími věrnými fanoušky již mysleli především pouze na to, jak „odšpuntují“ své postupové a jistě bujaré oslavy za zasloužený postup do krajského přeboru!  Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího Nedvěda pak následovalo spolu s barevným ohňostrojem a za pomocí světlic a dýmovnic slavnostní předání diplomu, medailí a krásného poháru za I. místo v krajské I. A tř., skup. B, které přijeli domácímu celku předat zástupci KFS pánové Mašek a Maxa. Domácí celek tak po loňském postupu z I. B třídy do I. A tř., postupuje hned po roce do krajského přeboru…!

 

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): K utkání se nebudu a vůbec nechci vyjadřovat z jednoho prostého důvodu a to po prohlášení chýnovského asistenta trenéra po utkání 23. kola mezi FC Chýnov a Meteorem Tábor…

FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Vítězství domácích je zcela zasloužené, my jsme především v první půli hráli velice bojácně, báli jsme se hrát a s výkonem v této části jsem nebyl vůbec spokojen. Hráli jsme zbrkle, příliš jsme se zbavovali míčů, které jsme jen nakopávali a soupeře jsme až moc často pouštěli do šancí. Druhá půle již byla z naší strany určitě lepší, pomohlo nám i střídání a mohli jsme nebo měli jsme alespoň jednu nebo dvě branky vstřelit.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - F. Nehyba [-] (79. D. Kelbler [-] ) , O. Černoch [-] , V. Švarc [-] (88. V. Pokorný [-] ) , J. Chvátal [-] (88. T. Přívětivý [-] ) , M. Trávníček [-] , P. Švarc [-] (84. W. Vrba [-] ) , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] , V. Habr [-] , V. Havlík [-] (73. V. Novák [-] )

FC Chýnov
J. Průša [-] - F. Zadražil [-] , P. Kavka [-] , M. Štrouf [-] (65. J. Hladík [-] ) , V. Hruška [-] , O. Mládek [-] (54. J. Petrů [-] ) , J. Hruška [-] (54. D. Havlík [-] ) , V. Hruška [-] (88. D. Sedláček [-] ) , J. Doubrava [-] , A. Rytíř [-] , M. Lhoták [-] (81. V. Vácha [-] )

ŽK: 39. V. Havlík - 32. O. Mládek , 70. J. Doubrava .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nedvěd Petr - OVČÁČEK Josef, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Adam Staněk
Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji jasnou jedničku, Třebětice potvrdí roli mistra soutěže.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích