3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistrovská kocovina? Pechoč hattrickem sestřelil postupující Třebětice


Branky


55. L. Pechoč , 79. L. Pechoč (p.) , 83. L. Pechoč - 37. J. Chvátal , 62. V. Švarc
17

Očekával se víceméně jasný výsledek, ovšem hostům překazil plány lišovský Pechoč, který svým hattrickem dovedl svůj tým k vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): S již jistým vítězem naší skupiny jsme i přes řadu absencí hráčů základní sestavy sehráli povedený zápas, zejména ve druhém poločase jsme byli lepším týmem. Střelecky se dařilo Liborovi Pechočovi autorovi všech našich branek.,

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): Do utkání v Lišově jsme vstoupili hodně aktivně, hráči se snažili plnit taktické prvky, od začátku jsme zcela jednoznačně opanovali dění na hrací ploše a kvalitní přízemní kombinací soupeře přehrávali. Vytvořili jsme si pět jasných šancí, bohužel proměnili jsme jen jednu, ale s výkonem v první půlce jsem spokojený. Bohužel, pro to, co se dělo ve druhém dějství, hledám odpověď. Sice jsme si vytvořili hned v úvodu tři příležitosti, to však bylo z naší strany vše. Hráči přestali běhat i kombinovat a začali míče nakopávat, navíc hráli bez zájmu. Toho v tu dobu výborně hrající Lišov dokázal využít, bez větších problémů utkání otočil a naprosto zaslouženě zvítězil. To, co předvedli naši hráči ve druhém poločase, nemá s fotbalem nic společného. Pro mě naprosto neakceptovatelné.



Sestavy


SK Lišov
J. Dejčmar [-] - J. Kándl [-] , J. Hlaváč [-] , J. Fiktus [-] , M. Faktor [-] (32. M. Klabouch [-] ) , K. Račák [-] (60. P. Martinec [-] ) , L. Pechoč [-] , D. Kroutil [-] (74. A. Červenka [-] ) , D. Brtna [-] , J. Mandík [-] , P. Shýbal [-] (88. M. Koláček [-] )

FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] (78. V. Zejda [-] ) - F. Nehyba [-] , O. Černoch [-] (46. R. Tříletý [-] ) , V. Švarc [-] (70. V. Bastl [-] ) , J. Chvátal [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] (81. D. Kelbler [-] ) , V. Habr [-]

ŽK: 18. P. Shýbal , 64. J. Dejčmar - 45. R. Nehyba .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MACHÁČEK David - FILÍPEK Tomáš, CHVÁLA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Aleš Červenka
Tip experta: výhra domácích

Nám ani soupeři už o nic nejde, očekávám dobrou diváckou kulisu, skvěle připravené hřiště a pěkný fotbal. Pokusíme se hosty potrápit.

Tip: výhra domácích

9. 6. 2023 14:46
Výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích