A. Kliment 6. (vl.)
J. Císař 44.
2:3
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumavan předvedl ve druhém poločase proti stříbrným Mirovicím skvělý obrat. Mirovice tak přišly o domácí neporazitelnost!


Branky


6. A. Kliment (vl.) , 44. J. Císař - 57. J. Čech , 63. M. Novotný , 66. L. Vintr
20

Mirovice možná ve druhém poločase polevily v koncentraci, když zjistily, že Roudné už první místo nepustí. To ale nic nemění na heroickém výkonu Vimperských, kteří si připsali cenný skalp. Mirovice se tak s I.A rozloučily první domácí prohrou sezóny. Jak si povedou v krajském přeboru?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Šumavan Vimperk
Lukáš Sýs (trenér, pro FB Šumavanu): “Poslední utkání sezóny jsme odehráli na hřišti v Mirovicích, kde se moc dobře nehraje, hřiště je užší a hráči jsou v blízkém kontaktu s diváky. Do utkání jsme nemohli počítat hned s pěti hráči z různých důvodů chyběli Vondrášek, Rod, Žofka, Málek a Benda. Takže opět dostali šanci mladíci, kteří se opět předvedli v dobrém světle. Úvod utkání sice moc nevyšel Adamovi Klimentovi, který si nešťastně sklepl míč do naší branky, ale klobouk dolů před ním, když to hodil za hlavu a pak odehrál svůj standard. Poté se nad hřištěm zatáhlo a celý první poločas jsme odehráli za velkého deště. Soupeř ještě pak před koncem prvního poločasu vstřelil branku a tak se šlo do kabin za stavu 2:0. V kabině jsme si řekli, co je vše potřeba změnit, aby nedošlo k debaklu, jako na hřišti v Roudném před čtrnácti dny a kluci si to vzali k srdci. Přispělo k tomu i to, že tým Mirovic se vší úctou, nedosahuje kvalit Roudného a tak jsme ve druhém poločase mohli napsat pro nás krásný fotbalový příběh. Po prvním poločase prohráváte na hřišti soupeře, který ještě na svém hřišti neztratil ani bod a utkání končíte s tím, že odvážíte všechny tři body po vstřelení třech krásných gólů. No to je před nadcházející dokopnou jako sen. Už se těším až uvidím ze záznamu všechny naše góly. Kluky chci pochválit především za perfektní týmový výkon a za to jak se obětovali a vyloženě i hokejově padali soupeři do střel, protože Mirovice vyvíjely maximální snahu o to, aby doma neztratily. Jestli mám vyzdvihnout jedno jméno v utkání, tak to bude Matyáš Novotný, který svůj výborný výkon ještě okořenil krásným gólem na 2:2. Obrovskou pochvalu zaslouží rovněž Lukáš Svěchota, který dostal šanci ve druhém poločase a který přechází od nové sezóny z dorostu do mužů. Několikrát nás ve druhém poločase v brance podržel a i díky tomu jsme odvezli z Mirovic všechny tři body. Závěrem ovšem musím uvést, že týmový výkon, který jsme předvedli předčil všechny individuální výkony na hřišti a my jsme si dokázali, že umíme i s tak mladým týmem hrát proti každému soupeři.”



Sestavy


SK Mirovice
Z. Čejdík [-] - V. Ševr [-] , M. Viták [-] (61. A. Husar [-] ) , O. Kocourek [-] - J. Převrátil [-] , J. Císař [-] (77. K. Sláma [-] ) , R. Převrátil [-] , K. Mařík [-] - R. Peterka [-] (61. M. Huleš [-] ) , T. Vondrák [-] , P. Janota [-]

TJ Šumavan Vimperk
J. Formánek [-] (46. L. Svěchota [-] ) - V. Chvosta [-] (84. T. Pineau [-] ) , A. Kliment [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , L. Vintr [-] , J. Uhlík [-] , P. Kubačka [-] (46. V. Pankratz [-] ) , R. Vojta [-] , M. Novotný [-] , J. Formánek [-]

ŽK: 14. A. Husar , 38. R. Peterka - 80. J. Formánek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vejčík Vít - ŠVARC Alois, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Postup mají Mirovice v kapse. Nyní zabojují o to, aby doma získali 100% všech možný bodů. A já jim věřím, tip 4:2

redakce fotbalunas.cz

Expert: JAROSLAV CHLANDA
Tip experta: výhra domácích

Mirovice mají kvalitní tým. Postup do KP oslavily již po zápase s námi minulý týden. I svůj poslední zápas na domácím hřišti zvládnou vítězně.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí vyhrají a získají naději na postup.