4:1
(2:1)
10. T. Zeman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:15

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová Ves doma prostě zápasy otáčet umí! Zvládla to i proti Dvořišti


Branky


34. T. Novák (p.) , 35. J. Jiránek , 74. V. Neumann ml. , 92. M. Vodák - 10. T. Zeman
27

Jak viděli zápas oba trenéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (trenér): Ze zápasu jsem měl obavy. Z podzimního zápasu jsme věděli, že má Dolňák výborné mužstvo, silné ve středu pole. Mužstvo jsem tak připravoval zejména na dvojici Micák - Štifter. A tabulka je tak vyrovnaná, že můžete kolo od kola spadnout nebo poskočit třeba o pět míst. Je vidět, že soutěž není lehká a každý bod se počítá. Utkání začalo opatrně bez šancí. Až přišla desátá minuta, kdy uděláme věc, kterou neumíme, nechceme dělat a dělat jí nebudeme. Bekovku jsme rozehráli nakrátko tak, že jsme přišli ve vápně o míč a hostující útočník už jen namazal svému kolegovi a bylo to 0:1. Od tohoto momentu jsme se vrátili zpět do zápasu, v tom mužstvu nějaká síla asi bude, protože není náhoda, že už ve třetím domácím zápase po sobě prohráváte a vždy jsme to otočili. Hra se držela uprostřed pole, měli jsme náznaky šancí, hosté měli příležitost vedení navýšit, ale tento okamžik jsme přežili. Po faulu na nás ve vápně ve 34. minutě Novák nekompromisně vyrovnal. Ve 35. minutě jsme presinkem přinutili domácí k chybě a Jiránek svou bojovností dotlačil míč za čáru. Do poločasu jsme tak utkání otočili a vedli 2:1. Kluky jsme pak nabádali, že nechceme výsledek bránit, ale že chceme přidat třetí gól. A to se nám povedlo po deseti minutách hry... Ale zase. Dan Cettl to nádherně trefil, soupeř vezme míč z brány, jde rozehrávat, my tleskáme, jak se mu to povedlo a on to nakonec rozhodčí odvolal, já k tomu už nic říkat nebudu. Gól prostě uznán nebyl. Hru jsme ale drželi v rukách my. Až na pár standardních situací hostů jsme měli utkání pod kontrolou. Po rychlém protiútoku se dostal míč na Neumanna a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Dostali jsme se tak do dvougólového vedení. A nějaké další šance jsme ještě dokázali zahodit. Po krásném ťukesu v 92. minutě a díky své nebojácnosti, kdy přešel přes tři hráče, Vodák uklidil míč za Kubíka. Troufnu si říct, že jsme 4:1 vyhráli zaslouženě. Chválím celé mužstvo, že jsme byli schopni zápas otočit. Teď nás čeká dvojzápas venku, první z nich na půdě superfavorita z Mirovic.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Zápas se mi samozřejmě nehodnotí dobře. Jeli jsme vyhrát. Při prohře Lhenic jsme mohli mít klid. Nemáme ani bod. Nebudem se vymlouvat na to, co kdyby jsme my ty šance dali,jaký byl terén apod. Hráli jsme špatně. Rychle vedeme,přesně takhle jsme chtěli. Místo toho aby jsme soupeře dorazili dalšíma gólama,tak opět začneme vymýšlet a kupit hrubice až darujeme domácím vedení. Druhy poločas se malinko zlepšil. Ale opravdu malinko. Šance jsme měli. Nedali. Bohužel ty body tam leží na hřišti ještě teď. Fanouškům co za námi přijeli se omlouvám,že jsme předvedli takový výkon. Věřím,že to máme stále ve svých rukou. Že sezónu zvládneme. O to strach nemám. Závěrem tohoto hodnocení bych chtěl poděkovat Kubajzovi,že šel do branky poslední zápasy. Je to bojovník a zaskočil za Jirkala. I když nemá golmanské zkušenosti ,smekám před ním. Na Blatnou už by měl být připraven Jirkal a doufam,že před domácím publikem vyhrajeme a uděláme důležitý krok k záchraně .



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
J. Hošna [-] - P. Graman [-] (78. R. Procházka [-] ) , D. Cettl [-] , T. Novák [-] , M. Vodák [-] , D. Pech [-] , M. Žoček [-] , A. Trejbal [-] (86. T. Zýka [-] ) , J. Jiránek [-] (93. O. Vrábek [-] ) , V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Kubík [-] - L. Doucha [-] (66. M. Tesař [-] ) , P. Micák [-] (80. J. Macanovič [-] ) , T. Zeman [-] (63. F. Kouba [-] ) , J. Krenauer [-] , M. Tesař [-] , Š. Štifter [-] , O. Kouba [-] , J. Fořter [-] , V. Aibl [-] , P. Pecha [-]

ŽK: 16. D. Cettl , 16. M. Vodák , 26. Z. Holý , 59. R. Procházka , 62. M. Žoček - 16. T. Zeman , 16. J. Krenauer , 81. M. Tesař .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Herzog Radek - KOLLMANN Jaroslav, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dvořiště se v posledních zápasech zvedá, ale narazí na kvalitu Nové Vsi. Body zůstanou doma

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Zdeněk Vojtíšek
Tip experta: výhra hostů

Novou Ves zdobí především duo Táborský, Procházka a jelikož Dynamo má po sezóně, tak jistě chybět nebudou.
Nicméně tady hraju dvojku. Dvořiště má kvalitní kádr a vyhraje ve Vsi 1:3.

Tip: výhra domácích

pokud budou hrát jak o život jako tomu bylo ve strunkovicích tak tipuju výhru 2:0 a dvořiště si bude opět stěžovat na rozhodčí :-)

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Nová Ves doma získává formu a Dolnímu Dvořišti nenchá ani bod.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

15. 5. 2023 09:08
výhra domácích