R. Tíchý 85. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strunkovice vyfasovaly další červenou kartu!


Branky


85. R. Tíchý (p.) - 30. T. Koloušek
23

Strunkovicím zdá se ve finiši trochu dochází dech a druhé místo přepustily Roudnému. Hosté navíc potřetí v řadě vyfasovali červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naprostý souhlas s trenérem domácích, hrály se dva rozdíllné poločasy a za druhÿ si domácí bod zasloužili. Blaník byl celý poločas na ručník, bez útoku, bez myšlenky a to že chyběli do útoku R.Žurek a V.Páník tolik neomlouvá. Neproměnování vyložených šancí z 1. půle se dokonale vymstilo (Mochna,Kadlec) a výborný domácí brankář udržel domácí ve hře. Věříme,že jeho zranění není važné.... (Miroslav Mottl, Strunkovice)



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): V zápase se Strunkovicema jsme chtěli potvrdit body z minulého víkendu. Podařil se nám vyválčit bod. Minimálně za druhý poločas jsme si ho zasloužili. První poločas byli hosté lepší,v šancích je ale vychytal Jirkal. Bohužel na konci poločasu se zranil a do branky musel Kubík. V druhém poločase jsme doslova hosty přikovali na jejich půlku a věřil jsem,že zápas otočíme. Tlak stačil na bod. I tak,ale jsme spokojeni. Zejména druhý poločas kluci ukázali srdce a sílu týmu. Pochválit musím všechny. Malinko ale vyzdvihnout musím Kubíka. Zaskočil v brance a vedl si velmi dobře. Příští týden jedeme do Mirovic,kde budeme chtít urvat aspoň bod.

TJ Blaník Strunkovice
(Strunkovice): Připravujeme



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] (43. R. Tíchý [-] ) - V. Aibl [-] , J. Kubík [-] , J. Krenauer [-] , O. Kouba [-] , L. Doucha [-] (65. T. Zeman [-] ) , M. Tesař [-] (85. T. Szojka [-] ) , M. Tesař [-] , P. Pecha [-] , P. Micák [-] , Š. Štifter [-]

TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] - M. Dvořák [-] , D. Zoubek [-] , K. Pícha [-] , M. Kochma [-] , J. Brych [-] (70. M. Honomichl [-] ) , S. Pravda [-] , J. Žurek [-] , F. Funda [-] , A. Kadlec [-] , T. Koloušek [-]

ŽK: 79. V. Aibl , 82. P. Pecha , 87. O. Kouba - 65. T. Koloušek , 87. Z. Vojtíšek . ČK: 90. R. Tíchý - 90. T. Koloušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tauber Lukáš - OVČÁČEK Josef, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Na menším hřišti se Strunkovicím nebude dařit. Navíc doplatí na svojí nekázeň z předchozích zápasů a ztrátu dvou borců za červené karty. Věřím spíše domácím.

redakce fotbalunas.cz

Expert: Daniel Pech
Tip experta: výhra hostů

Strunkovice potvrdí roli favorita a odvezou si všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Strunkovice už musí zabrat a vyhrají

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů