4:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov doma přetlačil Semice. Fanoušci ale reagují na kontroverzní momenty


Branky


22. A. Hanzlík (p.) , 60. A. Hanzlík (p.) , 82. P. Borovka , 93. A. Hanzlík - 13. F. Blažek , 30. P. Valach , 81. M. Valach
17

Po sobotní remíze Prachatic mohl v neděli Jankov v domácím duelu se Semicemi odskočit svému pronásledovateli v boji o záchranu v případě vítězství na šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení pro hosty

Zápas začaly oba týmy hodně aktivně a od první minuty se tak hrálo zajímavé utkání, které přineslo branku už po třinácti minutách hry. Hostující kapitán Holub našel svojí dlouhou přihrávkou Filipa Blažka a ten poslal hosty do vedení. Ve 22. minutě ale domácí zahrávali nepřímý kop, ze kterého po odrazu zřetelně zavadil míč o ruku právě Blažka a sudí Mach nařídil pro domácí první pokutový kop v zápase, který proměnil Hanzlík. Vyrovnaný stav ale vydržel pouhých osm minut, neboť přesně po půl hodině hry udeřili opět hosté. Odražený míč totiž skončil přívětivě u Petra Valacha, který tak stanovil poločasové vedení Semic 2-1.

Závěr Jankova

Druhý poločas chtěl Jankov co nejdříve vyrovnat. V 56. minutě ale byl ještě proti hostující brankář Vondrášek, který vytáhl Hanzlíkův přímý kop na tyč. Vyrovnání přišlo tedy až o čtyři minuty později. Votava vhodil dlouhý aut do pokutového území, ze kterého míč odhlavičkoval Zborník při běžném souboji s domácím Točíkem. Sudí Mach v tom ale viděl nepřiměřené držení, a tak nařídil druhý pokutový kop pro Jankov, který opět proměnil Hanzlík. Na další důležité momenty si museli fanoušci počkat až do závěrečných minut. Nejprve v 79. minutě nebyla hostům uznána z brejkové situace branka střídajícího Marka Valacha, který byl podle pomezního v ofsajdu. Hosty to ale dlouho mrzet nemuselo. O dvě minuty později dostal opět Valach možnost samostatného úniku, který tentokrát jednoznačně proměnil. Domácí ale dokázali opět srovnat, když o minutu později centr Řepy skončil po několika odrazech u Borovky, který napálil míč pod víko. Závěr se nezadržitelně blížil a Semice v 89. minutě mohly jít počtvrté do vedení. Listopadův přímý kop chtěl sebrat do náruče brankář Skála, ale toho předskočil Petr Valach. Než ale stihl míč dostat do sítě, odpískal sudí Mach ofsajdovou pozici právě Valacha. Rozuzlení přišlo tedy až v 93. minutě, kdy přímý kop Hanzlíka skončil nakonec v síti, když netrefil Vondrášek letící míč. Jankov tak zvítězil 4-3 a utíká Prachaticím na šest bodů.

Fanoušci na nohou

Dva neuznané góly, ofsajdy které dle záznamu nebyly a penalta za souboj. Výkon sudího Macha a jeho asistentů Alberta s Vítkem vzbudil u fanoušků v Jihočeském kraji poprask. Jankovské sociální sítě zaplavily hned po skončení utkání komentáře, které poukazují na tuto skutečnost a někteří volají po vyjádření samotného klubu, nebo dokonce o trestu. „Jako fanoušek Jankova jsem přijel, odjel jsem jako anti-fanoušek Jankova.“ napsal jeden z mnoha. Na další komentáře se můžete podívat v galerii.

 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Krásné počasí, krásný terén, sedmigólová přestřelka, vyvrcholení v nastaveném čase. V utkání 28. kola KP mezi Jankovem a Semicemi bylo živo. Nováček ze Semic třikrát vedl, Jankov třikrát srovnal a v 90. minutě strhl vítězství na svoji stranu. Hattrick vstřelil Aleš Hanzlík, svoji ruku k dílu přidal i Petr Borovka svou premiérovou trefou. Zelenobílí se dočkali třetí jarní výhry.

FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Jedním slovem hnus. Zažil jsem toho hodně. Myslím si, že jsme byli jasně lepším týmem a tři vstřelené společně se dvěma neuznanými jsou toho důkazem. Branky domácích padaly ze sporných momentů a těžko se hledají slova pro něco takového, co se dělo v Jankově. Druhý poločas jsme spíše krotili emoce našich hráčů a musím pochválit kluky za udržení nervů. Pro nás, jako nováčka soutěže, tohle byla „příjemná“ novinka, které se nám dostalo.



Sestavy


SK Jankov
J. Skála [-] - A. Hanzlík [-] , J. Honner [-] , L. Hofmann [-] (80. J. Komrska [-] ) , P. Borovka [-] , L. Fajtl [-] (46. D. Točík [-] ) , J. Řepa [-] , M. Votava [-] , M. Hüttner [-] (77. M. Rachač [-] ) , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-] (83. A. Píša [-] )

FC AL-KO Semice
J. Vondrášek [-] - P. Valach [-] , L. Zborník [-] (68. J. Keclík [-] ) , P. Keclík [-] (46. M. Valach [-] ) , F. Blažek [-] , L. Holub [-] , Z. Pšenička [-] , P. Listopad [-] , M. Pohnán [-] (93. F. Breibisch [-] ) , J. Sádlo [-] (58. J. Řezáč [-] ) , J. Hrala [-]

ŽK: 39. J. Honner , 61. M. Hüttner , 82. L. Kočí , 87. J. Komrska - 51. L. Zborník , 63. F. Blažek , 79. P. Valach , 82. J. Vondrášek .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Mach Jan - ALBERT Karel, VÍTEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Jankov se na jaře trápí a doma i přes snahu získá jen bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zde věřím semickým, že v Jankově vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů