Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nespekám se na jaře daří, tentokrát přejely Jankov


Branky


3

Je známo, že v letošní sezóně moc týmů body z Jankova nevozí. Před Nespekami tak stál těžký úkol, chtěly-li zvítězit na půdě druhého nejlepšího celku soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní začátek hostů dělal Jankovu problémy

Od začátku utkání se nespečtí dobře pohybovali a vycházely jim i kombinace. Čekání na první branku, která visela ve vzduchu, netrvalo dlouho. Za hosty skóre otevíral krásnou střelou z trestného kopu Lukáš Maršoun. O tři minuty později na svůj výborný výkon proti Meznu navázal Roman Vojkůvka a prosadil se i proti Jankovu. V 31. ještě přidal jednu trefu a v posledních dvou zápasech tak síť rozvlnil hned čtyřikrát. První poločas se tedy Nespekám vydařil na výbornou. Domací naopak na první dějství a stav 0:3 chtěli hodně rychle zapomenout.

Domácí nestačili zareagovat na nespecký tlak

Hosté opět začali dobře. Byli aktivnější než domácí Jankov a šance si vytvářeli i nadále. Ve finální fázi to ale místy skřípalo a chyběla přesnost v zakončení. Jankov, který je známý skvěle secvičenými standardními situacemi, si začal vytvářet příležitosti také. Obrana Nespek ale pracovala spolehlivě. V 87. minutě ještě skóre upravoval devatenáctiletý Theodor Máca. Jankov se bohužel pro domácí publikum nezmohl na jedinou branku. Hosté si tak připsali druhé jarní vítězství a na svůj přesvědčivý výkon budou chtít navázat v neděli doma proti Choceradům.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nespeky B
Petr Novotný: Z Jankova se body nevozí proto jsme velice rádi, že se nám podařilo zvítězit.



Sestavy


Jankov
D. Malík [-] - M. Svoboda [-] , V. Brabenec [-] (53. T. Bartůněk [-] ) , D. Matoušek [-] , J. Boťa [-] , P. Skála [-] , O. Zach [-] , T. Boťa [-] , D. Čermák [-] (80. J. Šperlík [-] ) , T. Balík [-] , J. Zajíc [-]

TJ Sokol Nespeky B
D. Židlík [-] - L. Maršoun [-] , M. Pohořelý [-] , V. Sysel [-] , L. Rublič [-] , T. Máca [-] (87. J. Myslivec [-] ) , M. Rosenvald [-] (73. D. Vošický [-] ) , R. Vojkůvka [-] (80. O. Sosnovec [-] ) , L. Braný [-] , O. Matyášek [-] , P. Vrkoslav [-] (80. J. Šimek [-] )

ŽK: 60. R. Vojkůvka .
Hráči zápasu: L. Braný , M. Pohořelý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TEREBA Daniel - FILLIP Marek, VÖLFEL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Václav Šiška
Tip experta: výhra domácích

Jankov doma často neprohrává.

Tip: výhra domácích