"Nálada v kabině je skvělá, fungujeme jako parta..." říká hráč 18. kola David Tomáš

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Tentokrát na otázky odpovídal brankář Chocerad David Tomáš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V kolika letech jste začal chytat?
"Fotbal jsem začal hrát oproti ostatním hodně pozdě, až v 18, nebo 19 letech a rovnou v bráně."
Jak se to stalo?
"SK Chocerady v té době neměly stálého brankáře, a tak se mě Jenda Kuželka, tehdy kapitán týmu, nyní trenér zeptal, jestli bych si to nechtěl zkusit, jelikož jsem měl zkušenosti z chytání v jiných sportech."
Jaké jsou Vaše záliby kromě fotbalu?
"Krom fotbalu mám rád i jiné sporty, jako například florbal, pingpong, nohejbal, ale i rád prosedím večer s kamarády u počítače."
Jaké si Chocerady stanovily cíle do konce sezóny?
"Ještě před sezónou jsme byli rozhodnuti, že nechceme hrát o záchranu a chceme hrát o nejvyšší příčky, což je díky malým bodovým rozdílům stále možné."
Očekával jste před začátkem sezóny, že bude soutěž takto vyrovnaná?
"Určitě ne, díky tomu, jak momentálně tabulka vypadá, si člověk může říkat, že je neohroženě na vrcholu tabulky, ale za dva týdny může bojovat o záchranu."
Který ze zápasů jste si zatím užil nejvíce?
"To se těžko vybírá. Každý zápas má něco jiného a já si momentálně užívám každý zápas, do kterého můžu nastoupit a dohrát ho bez zranění do konce, jelikož se mi to ne vždy poštěstilo."
Jak byste popsal aktuální náladu v kabině?
"Můžu s klidem říct, že nálada v kabině je skvělá, fungujeme jako parta, takže i když se na hřišti ne vždy daří, tak jsme schopni se podpořit i třeba po zápase u pivka, možná to je jeden z důvodů, proč nás několik dojíždí z Prahy."

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.