A. Sogbo 39.
A. Sogbo 76. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran v přestřelce udolal Lubnou


Branky


39. A. Sogbo , 76. A. Sogbo (p.) - 32. D. Dolák , 53. J. Beneš , 74. A. Vrána
4

Lubná i Tatran jsou celky, které bojují o to, aby nesestoupily ze soutěže. Proto byl tento zápas velmi důežitý v závěrečném boji o body v závěru soutěže. Lépe ze zápasu ve výsledku vystoupili hosté z Tatranu, naopak Lubná se opět propadla na poslední místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Akční první půle

Oba celky braly tento zápas jako bitvu, ve které půjde o hodně. Tatran má sice o zápas k dobru, ale Lubná má i tak stále šanci na udržení v soutěži. K tomu by jí ale výrazně pomohla výhra v nedělním zápase. Utkání začali lépe hosté, kteří byli na hřišti aktivnějším celkem. Do žádné velké šance se však Tatran nedostal a tak se otěží zápasu ujmuli domácí z Lubné. Ve 20. minutě pronikl domácí Bok do vápna, obešel brankáře a už skoro zakončoval do prázdné branky, ale do zákroku se položil J. Beneš a šanci tak zamezil. Bok sice stejně zvládl vystřelit, ale jeho střela mířila vedle. Možná se J. Beneš při zákroku na útočníka domácích dopustil faulu, ale rozhodčí nechal hru plynout dál.

 

Do hry se následně opět dostali hosté a hned z toho byl gól. Obrana domácích zaváhala a hodně prostoru tak dostal hostující Dolák, který své sólo završil brankou - 0:1. Domácí tento moment nesložil, ba naopak. Začali hrát pohledný fotbal a dostávali se do šancí. Odměna přišla v 39. minutě, když se dokázal uvolnit Sogbo a ranou k tyči srovnal - 1:1. Takto první poločas také skončil a tak šly oba celky do šatny s tím rozpoložením, že je stále o co hrát. 

Krásný přímák a udolaná výhra

Do druhé poloviny vstoupily opět výrazně lépe hosté z Rakovníka, domácí ale podržel brankář Herink. I on byl však následně krátký na pokus Beneše, který využil další hrubky v obraně Lubné a dostal hosty zpět do vedení - 1:2. Domácí se snažili reagovat, ale marně. Tlačili na hosty, ale všechny jejich šance zůstávaly neproměněné. Mnohokrát si Lubná vypracovala vyložené tutovky, ale ani Trejbal, ani Bok a ani Toráč nedokázali své šance proměnit. Hosté byli naopak produktivní více, než kdy předtím.

V 73. minutě se na své vlastní půlce nedomluvili domácí Tvrz s Kolárem a zavinili faul. Přímého kopu se ujal Vrána, který nádhernou ranou vymetl šibenici domácí branky - 1:3. Domácí dokázali hodně rychle stav korigovat a byl u toho opět Sogbo, když se po nepovedeném zákroku obrany hostí v jejich vlastním pokutovém území zahrávala penalta. Střelec Lubné kop proměnil a stav byl rázem 2:3. Domácí si vytvářeli hodně šancí, ale produktivita byla z jejich strany opravdu špatná. Hosté si tak těsné vedení udrželi až do konce zápasu a společně s dobrým pocitem si odvezli i 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Miroslav Trešl(vedoucí): Asi do této soutěže opravdu nepatříme. Tohle už není smůla, ale čirá neschopnost. Měli jsme vyhrát 10:4 a ne prohrát 2:3, naše produktivita byla hrozná. Tatran nám ukázal jejich taktiku v podobě brejků a dal nám pocítit náš styl hry. Jsem znechucený a zklamaný.

TJ Tatran Rakovník
Václav Eck(trenér): Získali jsme tři body od sousedního týmu v tabulce, ačkoliv si myslím, že by zápasu více slušela remíza. Po našem třetím gólu byla Lubná výrazně lepší a měli jsme i dost štěstí, že jsme neobdrželi branku. Utkání bylo ze začátku opatrné a rozjelo se až postupem času.



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - A. Sogbo [-] , A. Trejbal [-] , M. Bok [-] , D. Vopat [-] , M. Toráč [-] (77. J. Bařtipán [-] ) , P. Kollár [-] , L. Brabec [-] , L. Kříž [-] , R. Henzély [-] , M. Tvrz [-] (77. J. Černý [-] )

TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - J. Kučera [-] , A. Vrána [-] , A. Zaspal [-] (82. P. Košťál [-] ) , J. Husák [-] , Z. Špimr [-] , J. Beneš [-] , D. Dolák [-] (39. M. Těšínský [-] ) , O. Jelínek [-] , M. Lev [-] , M. Hájek [-]

ŽK: 49. P. Kollár , 73. M. Tvrz , 92. J. Bařtipán - 55. Z. Špimr , 66. J. Beneš , 93. O. Jelínek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Tvaroh Petr - STEJSKAL Jaroslav, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Miroslav Trešl
Tip experta: remíza

Pro oba zápas o naději na záchranu. Věřím našemu mužstvu, že zápas zvládneme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích