Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:15

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Omluvenkami oslabená Lysá další výhru nepřipíše


Branky


22. L. Jiráň , 70. F. Kafka (p.) , 84. F. Kafka - 82. O. Janda (p.) , 90. F. Vránek
8

Slovan Lysá zažívá poměrně úspěšné období, to se ale musí říct i o jejím dnešním soupeři z Poděbrad, který díky výborné jarní částí šplhá tabulkou směrem nahoru. Ovšem velký problémem pro hosty bylo několik omluvenek, které trenér Matěj Brabec před zápasem obdržel, což ho nutilo do zápasu postavit i hráče, kteří na tom zdravotně nebyli úplně nejlépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez překvapení

Do utkání dle všech okolností nastupovali jako favorité domácí. Právě tuto roli také od začátku potvrzovali, ale hosté z Lysé se prezentovali velmi bojovným výkonem a nechtěli domácím dát nic zadarmo.

Prvním důležitým momentem utkání byla 22. minuta utkání, kdy se poprvé v utkání rozvlnila síť, kdy Lukáš Jiráň překonal Rathouského a zajistil domácím vedení 1:0.

Po zbytek prvního poločasu se odehrávala velmi bojovná hra zejména na středu hřiště, která ovšem žádný další střelecký zásah nenabídla, což znamená poločasové skóre 1:0 pro poděbradský Slovan.

Poločas zvratů

V druhém poločase hosté z Lysé nad Labem pokračovali ve svém bojovném výkonu, kterým jasně dokazovali, že svému soupeři nedají nic lehce. 

Důležitým momentem byla 70. minuta, kdy rozhodčí Bekešský ukázal na pokutový puntík a nařídil tak penaltu pro domácí celek. Míč si vzal Kafka a poslal domácí do dvoubrankového vedení.

 

Ovšem to stejné se stalo o 12 minut později i na druhé straně a tentokrát dostala pokutový kop k dispozici Lysá. Tentokrát byl exekutorem Janda a ten stejně jako jeho protějšek nezaváhal a založil na závěrečné drama.

 

Tato naděje pro Lysou ale hodně rychle vyprchala jelikož v 84. minutě se znovu prosadil Kafka a vrátil svému týmu dvoubrankové vedení zpět.

 

Lysá ovšem neřekla poslední slovo a v posledních minutách snížil na 2:3 z pohledu Lysé Vránek, ovšem na další branku již nezůstal dostatek času. Lysá se rvala, ale dvě branky tentokrát pro ně bohužel body nepřinesly.

 



Ohlasy k zápasu



FK Slovan Lysá
Matěj Brabec: Shodou více okolností jsme dali horko těžko sestavu dohromady a museli hrát bohužel i zranění hráči. I přes to jsme domácí potrápili a v závěru jsme sahali po vyrovnání. Musím kluky pochválit, odvedli v rámci možností maximum.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - KRATOCHVÍL Vladimír, LAHODA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Jiří Růžička
Tip experta: remíza

Slovan je doma silný, ale Lysá má teď dobré jaro. Očekávám zde remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích