3:2
(1:2)
17. J. Grus
34. J. Lada
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvalští přestříleli rozjeté Luštěnice!


Branky


26. J. Flóro , 68. J. Flóro , 86. D. Bozděch - 17. J. Grus , 34. J. Lada
8

Souboj dvou skvělých celků nám slibovalo 27. kolo středočeské 1.A třídy. Luštěnice se před tímto utkáním vezly na skvělé vítězné vlně. Naopak týmu Úval se vrátila opora Hološko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Teplé počasí

Do Úval přijel druhý tým tabulky a krásnému počasí i návštěvě nic nebránilo k začátku.

 

Domácí od začátku drželi míč na kopačkách více než hosté a také byli prvním týmem, který si vytvořil nějakou zajímavější brankovou možnost. 

 

Prvním týmem, který skóroval byli ale hosté z Luštěnic, kdy 17. minutě využili chybu v obranných řadách domácích a do vedení je poslal Grus.

 

To ale Úvaly nezlomilo a po 10 minutách se po krásné přihrávce dostal k míči Flóro a jetě hezčí fintou poslal obránce hostů na zem a přesně umístěným zakončením vyrovnal stav utkání na 1:1.

 

Tým hostů hrál s kompaktní obranou a posílal nakopávané míče směrem dopředu a jeden takový vyšel. V 34. minutě obraně domácích utekl Lada a vrátil hostům vedení zpět. 

 

Tentokrát se Úvaly k vyrovnávací brance nezmohly, což znamená, že se do šaten šlo za stavu 1:2.

Otočka

Do druhé půle bylo jasné, že jestli domácí chtějí utkání dotáhnout do vítězného konce, tak musí zlepšit především obrannou fázi, což se od prvních minut dělo a hosté hráli především bez míče. 

 

Tlak Úval sílil a v 68. minutě přišla odměna, kdy Flóro nedal brankáři šanci. 

 

Po této šanci přišlo několik šancí na obou stranách, ale na obou stranách zůstali brankáři bez další inkasované branky, což se ale nedá říct o 85. minutě, kdy krásnou přihrávku střídajícího Syručka dokázal využít kapitán Bezděch a zařídil domácím všechny tři body



Ohlasy k zápasu


SK Úvaly
Lukáš Kučera: Kluky musím pochválit, že se vždy zvedli a chtěli za každou cenu vyhrát. Díky dobrému výkonu v druhé půlce se nám to také povedlo. Myslím si, že je to výhra zasloužená a na to, že jsou Luštěnice druhé, tak nic moc nepředvedly. Soupeř jen vytěžil 2 branky po našich chybách




Sestavy


SK Úvaly
D. Řemínek [-] - V. Šabršula [-] (64. J. Lokša [-] ) , J. Flóro [-] , F. Hološko [-] , M. Schovanec [-] (75. Š. Syruček [-] ) , D. Bozděch [-] , M. Novák [-] , O. Benčič [-] , T. Mika [-] , V. Křelina [-] , P. Marčík [-]

TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - L. Hlaváček [-] (64. Š. Hlaváček [-] ) , J. Lada [-] , S. Hrynčuk [-] , O. Mísař [-] , J. Grus [-] , O. Fišer [-] , L. Lasák [-] , M. Hůlka [-] (75. M. Novák [-] ) , P. Pavlíček [-] , V. Horák [-]

ŽK: 71. M. Schovanec , 86. J. Lokša - 80. S. Hrynčuk , 84. M. Novák , 86. J. Grus .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - MIŽIČ Jan, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích