2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luštěnice ovládly další utkání s čistým kontem! Slovan odjíždí s prázdnou


Branky


8

Kvalitní fotbalovou podívanou nám nabízelo 26. kolo středočeské 1.A třídy, konkrétně utkání mezi Luštěnicemi a Slovanem Poděbrady. Právě domácí Luštěnice zažívají skvělý průběh sezóny a výhrou nad Poděbradami mohly zvýšit svůj náskok před druhým Dolním Bousovem, jenž své utkání s Poříčím nad Sázavou odehrál nerozhodně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bitva mezi vápny

První poločas probíhal velmi vyrovnaně a ani jedno mužstvo se nedokázalo dostat do přílišných větších šancí, kterými by mohlo ohrozit soupeřovu svatini. Obě mužstva se ale snažila, ale každé toto snažení končilo na hranici pokutového úzěmí a do něj se útočné zbraně těchto týmu spíše nedokázaly dostat.

 

Právě z tohoto důvodu také první dějství skončilo bez branek.

Závěrečný zlom

Druhý poločas už byla jiná pohádka a obě družstva se rozhodla otevřít trochu své obranné zdi, což znamenalo alespoň nějakou zábavu pro divácké oko. 

 

Již během prvních minut druhého dějství si dokázala obě mužstva vypracovat velmi dobrou brankovou možnost, které ale trestuhodně neproměnili. Nakonec se váhy naklonily na stranu domácích, kteří poprvé rozvlnilo síť v 72. minutě a to zásluhou vlastní branky Pavla Štěpánka. 

 

Po této brance tedy nezbývalo hostům nic jiného, než vrhnout plnou palbu do útoku, což nakonec nepomohlo. V 85. minutě ještě jednu branku domácích přidal Šimon Hlaváček a o vítězi bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Luštěnice
Jakub Pleško: V prvním poločase byl zápas vyrovnaný, obě mužstva se tlačila do útoku, ale bez efektu. V druhém poločase pokračogal soubojový zápas, ale obě mužstva si vypracovala stoprocentní šanci, které zůstaly neproměněné. Nakonec jsme rozhodli ze standartní situace.




Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - L. Hlaváček [-] (83. M. Novák [-] ) , J. Lada [-] (81. Š. Hlaváček [-] ) , S. Hrynčuk [-] , O. Mísař [-] , J. Grus [-] , O. Fišer [-] , L. Lasák [-] , M. Hůlka [-] , J. Grus [-] , V. Horák [-] (78. T. Hrdlička [-] )

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - N. Ber [-] , L. Jiráň [-] , F. Kafka [-] (78. J. Hron [-] ) , P. Mišák [-] , M. Pacovský [-] (86. F. Horák [-] ) , F. Říha [-] , P. Štěpánek [-] , M. Švára [-] (63. J. Riesz [-] ) , J. Borovička [-] , P. Saulich [-]

ŽK: 73. L. Hlaváček - 40. P. Štěpánek , 90. P. Saulich .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Mareš Bohumil - PEJŠA Jakub, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Matěj Brabec
Tip experta: remíza

Těžké tipování, volím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích