4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistr se s A třídou rozloučil prohrou, o chlumecký skalp se postarala Kosoř


Branky


6

Před posledním zápasem v soutěži měl mistrovský Chlumec na kontě dvacet čtyři výher, tři remízy a dvě prohry. Navýšit počet vítězství a rozloučit se s A třídou třemi body chtěli chlumečtí na půdě Kosoře, chybělo jim ale několik hráčů. I to se nakonec podepsalo pod porážku 4:1, kterou mistrovi soutěže na závěr sezony Kosoř uštědřila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úspěšnými střelci Černý a Soukup

První zajímavější příležitost v utkání si zhruba po čtvrthodině hry vypracovali hosté. Po individuální akci z pravé strany se ke střele z hranice vápna dostal Bláha, jeho projektil se ale mezi tři tyče nevešel.

 

O chvíli později to z podobné vzdálenosti zkoušel tentokrát Reiter, jeho pokus ale skryl v rukavicích pozorný Němčanský.

 

Ve 22. minutě se ke slovu dostali domácí a hned z toho byla úvodní branka zápasu. Hosté podcenili autové vhazování soupeře z levé strany a nechali domácí proniknout až do vápna. Tam se z hranice penalty dostal k zakončení kapitán Milan Černý, který přesnou střelou k tyči poslal Kosoř do vedení.

 

Netrvalo to ani pět minut a bylo vyrovnáno. Junek rozehrál nakrátko rohový kop s Bláhou, který poslal střílený centr do šestnáctky. V malém vápně se nejlépe zorientoval David Soukup a z dorážky srovnal na 1:1.

 

Poté dvakrát střílel z dálky znovu hostující Reiter, oba jeho pokusy ale opět lapil domácí gólman.

 

Chvíli před koncem první půle zakončoval z vápna Dominik Nedvěd, který ale přestřelil kosořskou branku.

 

Kosoř si kromě vstřelené branky v úvodním dějství také připsala několik zajímavých pokusů, brankář Vostárek byl ale vždy pozorný.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:1.

 

 

 

 

Tři branky v síti mistra

Na začátku druhého poločasu přišly pro hostující mužstvo dvě komplikace. Kvůli výronu kotníku musel vystřídat Václav Bláha a Jiří Junek odehrál celé druhé dějství s naraženým kolenem, jelikož už chlumečtí neměli nikoho na střídání.

 

Oslabenosti hostů dokázali kosořští využít už v 51. minutě, kdy se po přihrávce z pravé strany trefil z hranice vápna Jan Křemen.

 

Kromě toho byla ale hra poměrně vyrovnaná a šance střídala šanci. Nebezpečnější ale byli i tak o trochu více domácí. Hosté hrozili zejména ze střel z dálky, které Němčanskému nenadělaly větší problémy.

 

V 89. minutě přidali domácí pojistku na své vítězství. Povedenou střelou z přímého kopu se prosadil Tomáš Vladyka.

 

Utkání uzavřela branka na 4:1, kterou si připsal šedesátiletý Milan Boháč, který se tímto zápasem rozloučil se svou fotbalovou kariérou.

 

Kosoř si tak na závěr sezony udělala radost, když v posledním zápase obrala o všechny tři body mistrovský Chlumec.

 

 



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Milan Černý: Chlumec byl pro mě zklamání. Vyhrál soutěž o hodně bodů, tak bych si představoval, že to přijede odehrát s nadšením, radostí, a že ho ten fotbal bude bavit. Je vidět, že je to silný tým, ale zklamal mě charakterem a přístupem k utkání. My jsme hráli dobře a zaslouženě vyhráli.

SK Chlumec
Radek Vostárek: Byl to zápas úplně o ničem, byla to nutnost odehrát. Spíše bych chtěl ale zhodnotit celou sezonu. Vyhráli jsme s velkým náskokem, za což jsme rádi a chtěl bych za to poděkovat i klukům. Za celou sezonu jsme nasbírali sedmdesát pět bodů, a to se prostě cení.



Sestavy


Kosoř
V. Němčanský [-] - T. Vladyka [-] , M. Černý [-] (46. P. Pokrovskij [-] ) , A. Janoušek [-] (80. J. Vampola [-] ) , P. Stejskal [-] , Z. Sláma [-] , M. Bícha [-] (70. J. Slunéčko [-] ) , J. Křemen [-] (85. M. Boháč [-] ) , J. Novotný [-] , P. Nehoda [-] , M. Brož [-]

SK Chlumec
D. Vostárek [-] - L. Dvořák [-] , L. Šedivý [-] , D. Nedvěd [-] , C. Ezeala [-] , D. Žáček [-] , V. Bláha [-] (48. J. Dobiaš [-] ) , D. Soukup [-] , D. Novák [-] , D. Reiter [-] , J. Junek [-]

Počet diváků: 69. Rozhodčí: Tvaroh Petr - ŠEBELA Jiří, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Ondřej Rýgl
Tip experta: výhra hostů

Chlumec bude mít zápas ve svých rukou a domů si odveze tři body.

Tip: výhra hostů