4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

30.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nelahozevské trápení je u konce, Dynamo si zastřílelo proti Podlesí


Branky


6

Už je to dlouho, co dokázalo Dynamo bodovat. Předposlední šanci na to, aby v této sezoně alespoň ještě jednou poznali chuť výhry, měli nelahozevští fotbalisté proti Podlesí. To přijelo na horkou půdu na Dynamo s jistou záchranou a šňůrou tří výher v řadě. Ačkoliv byl tedy favorit jasně daný, domácí překvapili a proti svému soupeři zvítězili vysokým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup domácích

Hned ve 2. minutě mohli jít do vedení hosté, kdy sám na domácí branku unikal Zdeněk Buch. Ideální moment na zakončení ale prováhal, a šance tak nakonec zůstala nevyužita.

 

To za malou chvíli potrestali domácí. Po přihrávce Simona přes celé vápno otevřel ve 4. minutě zápasu skóre utkání Radim Kochman.

 

O dvě minuty později vedli domácí už 2:0. Lukáš Simon se tentokrát ocitl v roli střelce, když rozvlnil síť křížnou ranou k tyči.

 

Dynamo mělo poté ještě další dvě dobré příležitosti. Nejprve Pekárkovu střelu vykopl z branky jeden z obránců a poté nedopravil míč za záda gólmana hlavičkou Holý.

 

V závěrečné čtvrthodině hosté svého soupeře zatlačili a hnali se za vyrovnáním, vyloženou šanci si ale vytvořit nedokázali.

 

Nelahozeves tak po fantastickém vstupu do utkání vedla po poločase nad soupeřem z Podlesí 2:0.

Další dvě branky domácích

Stejně, jako na začátku úvodního dějství, zaznamenali domácí skvělý vstup i do půle druhé. Po pěti minutách hry totiž vedli už o tři branky. Po závaru ve vápně se z dorážky prosadil Adam Janovský.

 

Podlesští se snažili o odpověď, dnes jim to ale v Nelahozevsi zkrátka nešlapalo.

 

Dvacet minut před koncem navíc po centru ze strany a přiklepnutí Janovského zvýšil na 4:0 pro domácí Jan Holý.

 

Utkání už se poté pouze dohrávalo.

 

Nelahozeves tak doma porazila Podlesí, a přerušila tak dlouhou šňůru bez výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Povedly se nám vstupy do obou poločasů. Myslím si, že to zamává s každým soupeřem, když dostanete dvě branky ze dvou akcí. Jsme rádi, že jsme po delší době zvítězili. Po zápase jsme na hřišti měli rozlučku, takže jsme si to všichni užili.

TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek: Přijeli jsme, jak kdybychom šli někam na pouť. Podle toho to tak vypadalo. Nehráli jsme s takovým nasazením a vůbec se nám nedařilo. Neřekl bych, že by měl soupeř takovou kvalitu, ale my jsme hráli špatně po celých devadesát minut. Náš nejhorší zápas na jaře.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - J. Křtěn [-] , M. Pekárek [-] (55. V. Vymětalík [-] ) , R. Kochman [-] , A. Janovský [-] , J. Holý [-] , D. Valda [-] , T. Buldra [-] , L. Simon [-] , P. Dubský [-] , J. Emmer [-] (72. D. Kaplan [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , M. Hanáček [-] , J. Mezera [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , M. Skočdopole [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] (55. J. Jiránek [-] ) , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-]

ŽK: 58. O. Drašnar , 58. M. Hanáček , 60. F. Šrajn , 74. J. Trefný , 78. J. Jiránek .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: Asník Daniel - ŘIČICA Jiří, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Matouš Vránek

Expert: Jiří Trégr
Tip experta: výhra domácích

Nelahozeves Podlesí porazí.

Tip: remíza