T. Volek 51.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další dělba bodů v Jinočanech, červenobílí se rozešli smírně s Velkou Dobrou


Branky


8

Co se týče remíz, většina týmů v soutěži zatím nepřekročila číslo 5. No a pak jsou tady Jinočany, které těch remíz nasbíraly v probíhajícím ročníku již dvanáct. Připsat si tři body chtěli červenobílí proti fotbalistům Velké Dobré, kteří bojují o udržení se v soutěži. Jinočanům se to nepodařilo, a po remíze 1:1 si tak na jaře se soupeřem rozdělily body již po sedmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Mertlík

Od začátku utkání měli převahu domácí, přesto se však po brejkové situaci dostali do vedení hosté. Skóre zápasu otevřel ve 14. minutě po individuální akci Jan Mertlík.

 

Domácí měli v úvodním dějství několik příležitostí k tomu, aby se také gólově zapsali do statistik. Sám na branku unikal nejprve Volek, kterého vychytal brankář hostů a poté Nový, který své zakončení nenasměroval mezi tři tyče.

 

Poté situaci dva na jednoho nezakončil Sedláček a Bogár byl v nadějné pozici zablokován.

 

V závěru první půle mohl po přihrávce Stříšky navýšit náskok Velké Dobré Dejčmar, Jinočany ale svým zákrokem podržel brankář Rams.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:0 pro hostující celek.

Vyrovnání Volka a červená karta

Jinočanské šance pokračovaly i ve druhé půli. Za zmínku stojí šance Pelikána, Macka a Sedláčka, které ale zůstaly nevyužity.

 

Přesto ale domácí jednu příležitost přetavili v kýženou vyrovnávací branku. Po přihrávce Pivrnce srovnal skóre zápasu na 1:1 přesnou střelou k tyči Tomáš Volek.

 

V 82. minutě mohl poprvé v zápase poslat Jinočany do vedení unikající Sedláček. Toho však nedovoleně zastavil Martin Zelenka, který zatáhl za záchranou brzdu a po právu viděl červenou kartu.

 

Domácí už krátkou přesilovku využít nedokázali, a s Velkou Dobrou si tak body rozdělili.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Pavel Gregor: Hodnocení našich domácích zápasů bych mohl dávat přes kopírák. Opět jsme si vytvořili neuvěřitelné množství šancí a bohužel až na jednu jsme je nedokázali proměnit. Toto utkání jsme měli dovést ke třem bodům, nicméně nestalo se. Věřím, že v posledních třech zápasech si nejenže vytvoříme šance, ale budeme je i proměňovat.

FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Za mě další z povedených zápasů. Měli jsme spoustu hráčů, kteří mají nějaké lehčí zranění, a museli do toho zápasu nastoupit. Remízu bychom za normálních okolností brali, teď pro nás ale bylo důležité urvat tři body. Máme ale jenom jeden, takže musíme bojovat dál.



Sestavy


FK Jinočany
P. Rams [-] - S. Komínek [-] (16. M. Pospíšil [-] ) , M. Ambrus [-] (87. D. Volek [-] ) , P. Vávra [-] - J. Nový [-] , T. Volek [-] , M. Pivrnec [-] , T. Pelikán [-] , J. Řehák [-] (46. M. Macek [-] ) , I. Bogár [-] (70. F. Vostracký [-] ) - J. Sedláček [-]

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - M. Zimerman [-] , M. Linhart [-] (57. D. Strnad [-] ) , R. Volman [-] (67. M. Jungr [-] ) , M. Zelenka [-] , V. Křiváček [-] , R. Stříška [-] , F. Dejčmar [-] , J. Mertlík [-] , M. Kreisinger [-] , T. Andruchovič [-] (74. Š. Menšík [-] )

ŽK: 87. R. Stříška . ČK: 82. M. Zelenka .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: BYDLÁK David - KUBEČKA Pavel, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Vojtěch Křiváček
Tip experta: výhra hostů

Pokud budeme hrát svoji hru, tak věřím, že předvedeme kvalitní výkon a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích