3:1
(1:0)
78. R. Stříška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 10:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další souboj o záchranu má vítěze, Podlesí doma přehrálo Velkou Dobrou


Branky


7

Podlesí ve dvou posledních důležitých zápasech s týmy ze spodní části tabulky nezvítězilo. Dnes proti němu stál další tým bojující o záchranu - Velká Dobrá. Ta zatím na jaře získala pouhé čtyři body. Po duelu o udržení se nakonec z výhry radovali domácí, a to především díky skvělému Matěji Vohradskému, který se blýskl dvěma přesnými zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vohradský poslal domácí do vedení

V úvodních dvaceti minutách byli více na balónu hosté. Domácí se snažili kombinovat, snahu jim ale komplikovaly nepřesnosti.

 

I přesto to ale byli oni, kteří se v 16. minutě dostali do vedení. Po centru ze strany otevřel skóre utkání Matěj Vohradský.

 

Hra se poté vyrovnala a Podlesí mělo ve zbytku první půle další šance, druhou branku ale nepřidalo.

 

Velkodoberští dobře kombinovali a snažili se o vytváření gólových příležitostí, většinou ale jejich snaha skončila před domácím vápnem.

 

První poločas tak skončil výsledkem 1:0 pro domácí fotbalisty.

 

Další dva góly domácích a pozdní penaltová odpověď

Z druhé půle uběhlo teprve pět minut a podlesští vedli 2:0. Jan Jiránek vybojoval balón pro Matěje Vohradského a ten přesnou střelou přidal svou druhou branku v zápase.

 

Velkodoberští se snažili o vstřelení kontaktní branky, stejně, jako v úvodním dějství, si ale vyloženou šanci dlouho vytvořit nedokázali.

 

V 72. minutě navíc inkasovali třetí branku. Po centru se na 3:0 prosadil hlavou Ondřej Drašnar.

 

V 78. minutě Velká Dobrá přeci jen zaznamenala čestný úspěch. Po faulu ve vápně proměnil nařízenou penaltu Rastislav Stříška.

 

Bohužel pro hosty ale snižující branka přišla příliš pozdě, a na další zdramatizování zápasu se tak modrobílí již nezmohli.

 

Podlesí tak porazilo Velkou Dobrou 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek: Potřebovali jsme bodovat, což se nám povedlo. Myslím si, že v utkání jsme měli dost brankových příležitostí, které jsme proměnili. Po těch dvou porážkách se Slaným a Rakovníkem jsme znovu potřebovali získat nějaké body. Soupeř ale vůbec nebyl špatný. Právě oproti Slanému a Rakovníku hrála Velká Dobrá velice dobře.

FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Zápas nám bohužel nevyšel podle našich představ a páni rozhodčí rovněž. Přehlédli spoustu faulů a bohužel i dvě penalty pro nás. Je smutné, když vás srazí gól na 2:0, který padl po jasném faulu. Nedá se nic dělat, musíme bojovat dál.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , L. Havelka [-] , J. Mezera [-] , J. Jiránek [-] (56. M. Skočdopole [-] ) , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] (79. M. Hanáček [-] ) , M. Vohradský [-] (90. D. Hnízdil [-] )

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - D. Strnad [-] , M. Zimerman [-] , M. Kreisinger [-] (79. Š. Menšík [-] ) , M. Zelenka [-] , J. Mertlík [-] , V. Křiváček [-] , R. Stříška [-] , F. Dejčmar [-] (70. M. Linhart [-] ) , T. Andruchovič [-] , K. Přibyl [-]

ŽK: 59. F. Šrajn , 81. J. Mezera , 92. M. Hanáček - 34. D. Strnad , 54. R. Stříška , 81. M. Linhart , 83. M. Zelenka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠESTOŘÁD Jakub - ZUSKIN Petr, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tobiáš Pavlík
Tip experta: remíza

Oba týmy budou hrát opatrně, a výsledkem tak bude remíza.

Tip: výhra domácích