P. Danda 63. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 16:30

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konec vesteckého trápení, ve Slaném vystřelil Viktorce první jarní výhru Kalod


Branky


63. P. Danda (p.) - 24. R. Kalod , 34. R. Kalod
7

Viktorce Vestec se na jaře vůbec nedaří. Ze čtyř zápasů dokázala vytěžit pouhý bod, a v minulém kole navíc podlehla poslednímu celku tabulky. Dnes proti ní stálo pro změnu předposlední mužstvo – Slaný B. Utkání bylo i díky sedmiminutovému nastavení napínavé do poslední chvíle, a nakonec z toho byla první jarní výhra pro Vestec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Kaloda

Z utkání neuběhla ani minuta a diváci byli svědky prvního zakončení. Ve vápně se uvolnil Máče, jeho střela se ale mezi tři tyče nevešla.

 

Na druhé straně obešel domácí Vimr Davida France a připravil šanci pro Houdeka. Víšek si však s jeho pokusem poradil.

 

Ve 24. minutě vracel brankáři balón od postranní čáry domácí Danda. Místo toho ale našel pouze Richarda Kaloda, jenž obešel gólmana Junka a střelou do prázdné branky poslal svůj tým do vedení.

 

Slánští se snažili o vyrovnání, přímý kop ze slibné vzdálenosti ani nebezpečný centr ale brankou neskončily.

 

Ve 34. minutě poslal hostující Václav Ježdík do vápna přesný centr, na který si naběhl Richard Kalod a svým druhým přesným zásahem v utkání navýšil náskok svého týmu.

 

Před koncem úvodního dějství mohl po nedorozumění ve vestecké obraně snížit Kopřiva, který zakončoval do prázdné branky. Všechno ale na poslední chvíli zachránil Petr Ježdík, který stihl odkopnout balón ještě před tím, než doputoval za brankovou čáru.

 

Rezerva Slaného tak po prvním poločase prohrávala s Vestcem 0:2.

 

Snížení z penalty a sedmiminutové nastavení

Druhý poločas začal poměrně opatrně.

 

První zajímavější příležitost přinesla 56. minuta, ne ale v podobě šance nebo vstřeleného gólu. Vladimír Máče hodil balón v přerušené hře od místa přestupku a obdržel druhou žlutou kartu. Vestečtí tak šli do deseti.

 

V 63. minutě bylo pro hosty ještě hůře. Vestecký brankář Víšek fauloval ve vápně Kopřivu, a domácí tak zahrávali pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Petr Danda, a snížil tak na rozdíl jediné branky.

 

O chvíli později unikal na Víška domácí Marek, střelu ale mezi tři tyče nenasměroval.

 

Pár minut před koncem měli dvě příležitosti k definitivnímu rozhodnutí zápasu hostující Kalod a Matysík, hřebíček do slánské rakve ale nezatloukli.

 

Domácí se poté tlačili do vápna dlouhými nákopy, vestecká defenziva ale odolala.

 

Když už si hosté mysleli, že první jarní vítězství mají v kapse, rozhodčí přidal nad rámec základní hrací doby sedm minut.

 

Viktorka Vestec však dokázala ubránit všechno i ve dlouhém nastavení, a po výhře 2:1 na půdě slánské rezervy si tak připsala první jarní výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Radim Vavroch: Moc o fotbale to nebylo. Špatný terén a neustále přerušovaná hra fotbalu neprospěla. Hostům jsme obě branky darovali a své tři velké šance jsme nedali. Bod jsme klidně uhrát mohli, hosté si to ale i v deseti dokázali pohlídat.

TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Musím říct, že zápas ve Slaném se hrál na velmi špatném terénu, tudíž jsme o to víc apelovali na kluky, aby zapomněli na fotbal a konečně do toho dali srdíčko. Za to je musím pochválit od brankáře až po posledního náhradníka, jelikož předvedli výkon, který od nich čekám týden co týden. Na hřišti to bylo jen o nás a povedlo se nám dát góly, takže tři body vezeme domů. Bohužel mi to však nedá a musím říct, že opět úřadovali rozhodčí, kteří rozdávali karty jako při mariáši a nutno říct, že za nic. Mávat ofsajd, když si hráč sám obhodí obránce a jde sám na branku, není úplně povedené. To samé, když hráč hodí míč brankáři přímo do ruky, aby mohl rozehrát a dostane druhou žlutou kartu za zdržování hry. To je taky velmi úsměvné, navíc kvůli tomu zbytečně přijde o následující zápasy. Nejvíc smutné na tom všem je ale to, že opět odneseme dva hráče ze hřiště s takovým zraněním, že se ani nemůžou postavit, a ještě k tomu dostanou žlutou za údajné nadávky a rozehrává soupeř. Po zápase jdete potvrdit zápis a v kabině rozhodčích jsou plechovky od piva, smrad „jak v putyce“ a oni vám ještě podají ruku a poděkují. Byl bych moc rád, kdyby šlo hovořit o zábavě, sportu a radosti z toho, ale to, co se opakuje s rozhodčími, už je neúnosné!



Sestavy


SK Slaný B
P. Junek [-] - L. Herčík [-] , T. Vimr [-] , M. Houdek [-] , M. Zelenka [-] , L. Kopřiva [-] , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] (46. M. Marek [-] ) , J. Krym [-] (71. A. Wittenberg [-] ) , D. Panocha [-] , P. Danda [-]

TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - J. Hobza [-] (64. J. Ptáček [-] ) , P. Ježdík [-] , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] (69. J. Kolačný [-] ) , R. Matysík [-] , M. Říha [-] (90. M. Hlubuček [-] ) , V. Máče [-] , M. Hendrych [-] , R. Kalod [-] , D. Franc [-]

ŽK: 15. Z. Řehák , 19. J. Krym , 91. P. Junek - 15. P. Ježdík , 17. V. Ježdík , 41. P. Víšek , 45. V. Máče , 74. R. Matysík . ČK: 56. V. Máče .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - HORÁK Matěj, SVOBODA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: David Malý
Tip experta: remíza

Vestci se momentálně nedaří. Myslím, že zde to skončí dělbou bodů.