Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Snové střídání! Vítězství Rakovníka nad Kosoří zařídil dvěma góly v závěru patnáctiletý Pavlík


Branky


6

Rakovník v minulém domácím utkání dokázal na své půdě zvítězit po několika měsících. Dnes na to chtěl navázat proti Kosoři, jež v minulém kole uštědřila osm branek rezervě Slaného. I dnes měli kosořští nakročeno ke třem bodů, v závěru utkání však zrežíroval fantastický obrat teprve patnáctiletý střídající hráč, Tobiáš Pavlík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kosoř z tlaku víc než remízu nevytěžila

Zpočátku utkání představovala hra spíše oťukávání a obě mužstva hrála poměrně opatrně.

 

I přesto ale na sebe úvodní gól zápasu nenechal dlouho čekat. Po průnikové přihrávce středem hřiště a následné kličce obránci Čadkovi se tváří v tvář brankáři Rakovníka ocitl Jan Křemen. Kosořský fotbalista poslal balón podél domácího gólmana a mohl se radovat.

 

Vzápětí mohl na druhé straně odpovědět Schwendt, v zakončení ale selhal.

 

V 18. minutě už se to domácímu útočníkovi povedlo. Po zaváhání Vladyky srovnal přesnou střelou na 1:1.

 

Ve zbytku prvního poločasu byla lepší Kosoř. Vrátit hostům vedení mohli aktivní Černý či Slunéčko, z několika pokusů ale nedokázali překonat domácí brankáře Zacha.

 

Úvodní dějství tak skončilo smírně 1:1.

 

Mladík hrdinou

Od začátku druhé půle bylo k vidění několik gólových příležitostí na obou stranách.

 

V 56. minutě se fotbalistům Kosoře jedna taková podařila přetavit v gól. Po zaspání rakovnické defenzivy si balón na hranici vápna našel Mikuláš Bícha, který přesnou střelou vrátil hostům vedení.

 

Poté se na další šanci čekalo až do 81. minuty. Skvělý průnik předvedl domácí Kýzl, který svou individuální akci zakončil průnikovou přihrávkou na střídajícího mladíka Tobiáše Pavlíka a ten nechytatelnou střelou na zadní tyč vyrovnal na 2:2.

 

Ve svém věku dost možná nejmladší střelec domácích Pavlík si v 88. minutě našel balón po nákopu za obranu a přesnou střelou z voleje poslal svůj tým do vedení.

 

Skóre už se do konce utkání nezměnilo, a teprve patnáctiletý fotbalista domácích se tak stal hrdinou Rakovníka, který porazil Kosoř 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Petr Vecka: Vzhledem k vývoji tabulky na příčkách pod námi jsou tohle důležité tři body. Zápas byl z naší strany dobojován až do konce, za což jsme velice rádi. Začínají se nám v utkáních objevovat věci z tréninku, tak snad to tak bude i nadále. Pokud ano, tak věřím, že naše hra půjde ještě nahoru.

Kosoř
Milan Černý: Pro nás je to ztráta tří bodů. Vedeme 2:1, domácím nedovolíme vytvoření žádného velkého tlaku, ale necháme si dát branky ze situací, do kterých soupeře jako zkušené mužstvo nemůžeme pustit.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - T. Pucholt [-] , T. Kotaska [-] , P. Kýzl [-] , J. Šindler [-] , J. Pavlík [-] (64. J. Severin [-] ) , Z. Schwendt [-] (76. T. Pavlík [-] ) , P. Tvrz [-] , J. Holý [-] (46. J. Mareš [-] ) , J. Červený [-] , V. Čadek [-]

Kosoř
P. Pokrovskij [-] - M. Černý [-] , Z. Sláma [-] , P. Stejskal [-] , J. Slunéčko [-] (76. M. Jurovčík [-] ) , J. Křemen [-] , T. Vladyka [-] , J. Novotný [-] (68. A. Janoušek [-] ) , P. Růžička [-] , M. Bícha [-] (89. K. Jurovčík [-] ) , M. Brož [-]

ŽK: 48. P. Kýzl , 77. T. Kotaska - 48. P. Pokrovskij , 65. M. Brož , 80. P. Růžička .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Tvaroh Petr - STEJSKAL Jaroslav, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jakub Nový
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas, ale myslím si, že zvítězí hosté.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Trenér, Asistent trenéra, Zpravodaj, Administrátor klubu - FK Kralupy 1901 | Středočeský | Mělník

Tip: výhra domácích