1:2
(1:2)
10. R. Tichý
13. P. Chleboun (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra kráčí směrem k postupu


Branky


26. J. Slavík - 10. R. Tichý , 13. P. Chleboun (p.)
7

V 29. kole Divize C byl na pořadu zápas Trutnova a Jiskry. Obě mužstva usilují o umístění na co nejvyšší stupínku. Ústí by ale rádo postoupilo do ČFL. A výsledek zápasu potvrdil jejich ambice. Po gólech Tichého a Chlebouna si Ústí odváží z Trutnova důležité 3 body a po zaváhání Benátek se tak dostalo na 2. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silný vstup hostů rozhodl zápas už v poločase

Do utkání lépe vstoupili hosté, kteří šli po rychlém gólu Tichého do vedení. Hned poté mohl svůj tým do dvoubrankového opět produktivní Tichý, ten byl však v pokutovém území faulován. Hostující Chleboun pokutový kop s klidem proměnil. Ve 30. minutě se dostali ke slovu i domácí.  Po standardní situaci snížil Slavík. Konec poločas se dohrál ve stejné intenzitě hry nahoru dolu a branku už jsme neviděli.

Klidný poločas gól neviděl

I přes nasazení a bojovnost obou týmu v druhé půli jsme zápletku už neviděli. Za vyzdvihnutí stojí přesvědčivý výkon hostujícího brankáře Jecha, který svými zákroky dovedl tým ke 3 bodům. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Souček (kapitán TJ Jiskra Ústí nad Orlicí): Chtěl bych poděkovat celému týmu. I přesto že to druhý poločas byla bitva, myslím si že jsme zaslouženě odešli ze zápasu jako vítězové.



Sestavy


MFK Trutnov
T. Hampl [-] - J. Balcar [-] (86. M. Macek [-] ) , J. Zezula [-] , M. Mařas [-] (71. Š. Čechovič [-] ) , J. Turner [-] , P. Zieris [-] , P. Brejcha [-] (86. M. Kruliš [-] ) , J. Slavík [-] , M. Knap [-] , M. Štěpánek [-] , V. Horčička [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jech [-] - P. Chleboun [-] , L. Mikor [-] , P. Langer [-] , V. Špatenka [-] , J. Stránský [-] - T. Sokol [-] (72. P. Tchanturia [-] ) , J. Souček [-] , T. Hynek [-] (80. K. Vašek [-] ) , J. Bednář [-] (89. M. Krátký [-] ) - R. Tichý [-] (80. O. Petrjánoš [-] ) -

ŽK: 12. T. Hampl , 70. P. Brejcha , 94. V. Horčička - 64. J. Bednář , 71. R. Tichý , 83. P. Chleboun , 89. M. Jech , 92. M. Krátký .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Šůma Josef - PÁNEK Michal, JIRÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů