Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2023 17:00

22.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav zvítězila proti Mýtu za půl hodiny. Důležité body v boji o záchranu vystřelili Václavové


Branky


9

Fotbalisté Čáslavi potřebovali v dohrávce 22. kola Divize C porazit Vysoké Mýto. A to se jim povedlo na výbornou. Po 4 minutách vedli domácí po trefě Baška a o 20 minut později vedli už 4:0. Na čtyřgólové vedení už hosté odpověděli pouze dvěma brankami, a tak Středočeši mohou slavit důležité 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po 30 minutách bylo po zápase

Hosté šli do zápasu s jasným cílem - vyhrát. Na hřišti to tak ale rozhodně nevypadalo. Domácí měli senzační vstup do utkání a už ve 4. minutě se mohl Václav Bašek radovat ze vstřelené branky. Vysokomýtští se vzpamatovali a dostali se do hry, ale ve 22. přidal svůj druhý gól v zápase Václav Bašek. Na ten hosté opět nezareagovali a tak o dvě minuty později poslal Čáslav do třígólového vedení opět Václav, tentokrát už Slavík. Netrvalo dlouho a svůj druhý gól přidal i Slavík. Čáslav mohla přidat gól pátý, avšak střelu Hajného vykopnul z brankové čáry jeden z obránců hostů. Po 30 minutách se do hry koněčně dostali také hosté, kteří začali Čáslav jasně přehrávat. To vedlo ke vstřelení branky ve 36. minutě, jejímž autorem byl Oliver Žahourek. I přes tlak Mýta gól v prvním poločase už nepadl.  

Branka hostů už Čáslav neskolila

Narozdíl od prvního poločasu do hry vstoupili lépe hosté a díky stálému tlaku dokázali zatlačit Čáslav na její polovinu. V 52. minutě se prosadil Jakub Mokrejš. I přesto, že Čáslav nedokázala eliminovat nátlak hostů, další branky už jsme se nedočkali. Domácí hráli po zbytek zápasu spíše na brejky, ze kterých už branku také nepřidali. Za zmínku stojí nastřelené břevno Pavla Tomáška z přímého kopu. Čáslav tak zápas dotáhla do vítězného konce a díky 3 bodům se odlepila ode dna tabulky. 

 

Autor: Jakub Štolba



Sestavy


FK Čáslav
D. Vyhnánek [-] - V. Slavík [-] (88. L. Marek [-] ) , V. Bašek [-] , P. Mráz [-] , M. Kurka [-] , A. Chábera [-] (88. F. Konyvka [-] ) , K. Hejný [-] (53. A. Ronovský [-] ) , J. Čuchal [-] (66. K. Petrů [-] ) , J. Vančura [-] , L. Mach [-] , K. Schovanec [-]

SK Vysoké Mýto
E. Zavřel [-] - F. Wimmer [-] - J. Mokrejš [-] (82. L. Benda [-] ) , P. Tomášek [-] , O. Žahourek [-] , V. Habrman [-] , A. Kopřiva [-] , M. Javůrek [-] (69. M. Žák [-] ) , J. Dvořák [-] , L. Trnka [-] (27. T. Lněnička [-] ) , J. Hlavsa [-]

ŽK: 46. A. Chábera - 62. J. Dvořák .
Hráči zápasu: V. Slavík , V. Bašek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Machýček Lukáš - CHLÁDEK Michal, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů