Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 14:30

17.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Turnov si poradil s Čáslaví, která musí řešit vážné záchranářské problémy


Branky


5

Tragédie a vážné obavy ze sestupu. Tyto pocity se nyní musí v kabině Čáslavi objevovat nejvíce. Středočeši nedokázali přivézt body z dalšího utkání. Výhra na hřišti Turnova by je vystřelila na vzdálenost šesti bodů od sestupových pozic, ale výsledek 1:3 je přilepil hned nad Dvůr, Náchod a Brandýs. Posledně dva jmenovaní navíc mají zápas k dobru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly Turnova rozhodly zápas

Navzdory předpokladům se Čáslav dostala do zápasu velmi rychle a v úvodu byla nebezpečnější. Chábera ale ve velké příležitosti zklamal, netrefil prázdnou branku a klasický scénář čáslavských zápasů z podzimu si znovu žil svým životem. 

 

V první situaci došlo znovu k nedorozumnění mehi brankářem a obráncem , což znamenalo, že Beníšek mohl už v sedmé minutě slavit gól na 1:0. A aby toho nebylo málo, tak za čtvrt hodiny se domácí prosadili podruhé, když Prokopec překonal gólmana Vlčka. Kompletní plán do utkání se nám tak zbortí po dvaceti minutách a dalších sedmdesát musíme hrát prakticky vabank a honit výsledek," stěžoval si hostující kouč Jakub Svoboda.  

 

Určitou naději na dobrý výsledek vykřesal ve 36. minutě Chábera, který využil velký tlak hostujících. Snížil na rozdíl jediné branky a znovu bylo vše otevřené. Navíc Čáslav byla v té domě ve výrazné herní převaze, kterou ale nedokázala přetavit ve vyrovnávající branku. 

 

Přišlo ovšem nastavení, Vlček vykopl míč od brány, ten domácí hned odhlavičkovali za obranu a byl z toho samostatný únik domácích, který dokázal proměnit Petr Havel  Veškerá snaha hostů tak vzala za své, což hodně rozčílilo trenéra Svobodu. "Za mě je to branka, která na této úrovni nemá padat, prostě katastrofa," vytkl svému týmu Svoboda.

Čáslav už neodpověděla

Scénář druhé půle tak byl předem jasný. Domácí spoléhali na rychlé brejky, Čáslav útočila do plných. To se odehrávalo celou druhou půli, ale k žádné změně skóre to nevedlo.

 

Deset minut před koncem nastřelil hostující Schovanec břevno, ale odražený míč pak v obrovské šanci nasměroval Hejný pouze mimo. Tím udělal de facto tečku za zápasem a Čáslav odjížděla domů s další prohoru v batohu.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Čáslav
Jakub Svoboda pro klubový web: Pokud chceme pomýšlet na záchranu, musíme začít vozit body ze hřišť soupeřů. Dnes nás srazily obrovské hrubice, které domácí stoprocentně trestali. Musíme to hodit za hlavu a připravit se na další důležitý domácí zápas.



Sestavy


FK Turnov
J. Franc [-] - L. Petržilka [-] , M. Horák [-] , R. Prokopec [-] (86. J. Šťovíček [-] ) , Š. Havel [-] (75. B. Břenek [-] ) , P. Havel [-] (90. J. Marek [-] ) , T. Beníšek [-] (90. P. Svoboda [-] ) , F. Vencbauer [-] (75. M. Müller [-] ) , K. Provazník [-] , M. Chládek [-] , P. Peuker [-]

FK Čáslav
M. Vlček [-] - V. Slavík [-] , V. Bašek [-] (46. A. Ronovský [-] ) , J. Peca [-] , O. Hajník [-] , A. Chábera [-] (71. F. Konyvka [-] ) , K. Petrů [-] (46. K. Schovanec [-] ) , P. Mráz [-] (81. M. Dudla [-] ) , K. Hejný [-] , J. Čuchal [-] (56. J. Vilím [-] ) , J. Vančura [-]

ŽK: 73. F. Vencbauer - 22. K. Petrů .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klečka Ivan - PILNÝ Marek, MATĚJKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích