0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2023 18:00

28.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany stále na vlásku od pádu! Na domácí půdě nevyšel boj s Doubravkou


Branky


18

Současně čtvrtý tým tabulky se představil na hřišti Rokycan, které již velmi dlouho oscilují na příčkách, které ani z daleka nezaručují setrvání v Divizi A. Rokycany, byť hnány poměrně velkou fanouškovskou základnou, nedokázaly svého soupeře zatlačit, a po vyrovnané první půli utkání ztratily dvoubrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká dysfunkce první půle

Jako kdyby Rokycany cyklickým způsobem trápila velmi nepříjemná neschopnost se prosadit. Jedná se o druhé utkání v řadě, kdy Rokycany nedokázaly vstřelit byť jediný gól, což je poměrně nepříjemná komplikace vzhledem k tomu, že jsme doslova ve finále soutěže, a není z daleka nic rozhodnuto.

Doubravka byla v první půli lepším týmem, který si dokázal vytvořit několik šancí, a navíc tři „superšance.“ Jelikož se ale právě na ony superšance nehraje, jak víme díky kolegům z MS v ledním hokeji, skončil poločas vyrovnaným způsobem. Ani Rokycany totiž nedokázaly překonat Luhového, který bezchybně hájil branku Doubravky.

Duo Roubal-Světlík rozhodlo

Ve druhé polovině utkání opět hosté pokračovali ve velmi dobrých výkonech, které konečně skončily i něčím jiným, než povzdechem, případně jedním z exemplářů květnatosti našeho mateřského jazyka. Vůbec poprvé se v utkání zaradoval Lukáš Roubal, který v devětasedmdesáté minutě vyslal hosty do vedení.

Na tuto situaci ale Rokycany nedokázaly reagovat jakýmkoliv zdramatizováním, a tak hosté udeřili podruhé. V samotném závěru se prosadil Václav Světlík, a bylo hotovo. Doubravka si z venkovního prostředí odnesla tři body, a opět tak zkomplikovala rokycanským fotbalistům bytí v soutěži.

Právě třinácté Rokycany čeká v dalším kole výrazně silnější Soběslav. Naproti tomu čtrnácté Klatovy se představí na hřišti Horní Břízy… Rozdíl mezi třináctým a čtrnáctým přitom činní pouze 2 body.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Dan Houdek: Poprvé jsem byl kvůli antibiotikům za klandrem v roli diváka, a můžu říct jediné. Takhle se o Divizi nebojuje. Možná by nám ten pád opravdu prospěl, aby si x lidí sedlo na pr…, a začalo se od podlahy, a to myslím klub jako celek. Nechceme do kraje, a zbývají nám dva zápasy, ale tohle je na Divizi opravdu málo. První střela v 35. minutě je šílenost, nerozumím tomu. Poslední dvě kola napoví.

SK Senco Doubravka
David Novák: V utkání jsme byli lepším týmem, když již po první půli jsme měli tři vyloženě dobré šance, které jsme ale neproměnili. Skórovat se nám tak podařilo až v závěru utkání. Velmi dobrý výkon celého týmu.



Sestavy


FC Rokycany
L. Růžička [-] - I. Umosor [-] , L. Karlíček [-] (69. D. Holek [-] ) , J. Matas [-] , D. Lehký [-] , P. Eger [-] , J. Laubr [-] (69. M. Nový [-] ) , T. Zajíček [-] , T. Glazer [-] , J. Hereit [-] , R. Pražský [-] (78. J. Drábek [-] )

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - D. Kalina [-] (85. P. Krejčí [-] ) , J. Krystl [-] , V. Světlík [-] , J. Česák [-] , L. Vacata [-] (92. V. Fleissig [-] ) , M. Uzlík [-] (56. M. Ungr [-] ) , L. Roubal [-] , D. Novák [-] , T. Řehoř [-] (46. D. Künstner [-] ) , M. Nový [-]

ŽK: 34. P. Eger - 64. D. Novák , 72. J. Luhový , 84. J. Česák , 88. V. Světlík .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - COUFAL Jaroslav, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra hostů

Kvalita je na straně hostů. Tentokrát nezaváhají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích