1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 10:00

28.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Když do utkání zasáhne viróza… Hořovice padly v utkání s Příbramí


Branky


19

Utkání mezi Příbramí a Hořovicemi bylo ovlivněno hned několika netradičnostmi, které nakonec přisoudily velmi těsnou výhru domácích. Ti rozhodli jedinou brankou, a polepšili si tak o další body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas ale bez branek

Domácím v tomto utkání napomohla účast hned několika hráčů z A týmu, naopak Hořovice byly oslabeny o několik hráčů základní sestavy, kteří do utkání nemohli naskočit ze zdravotních důvodů. Toto na první pohled ne zcela ideální rozpoložení pro Hořovice znamenalo o něco více defenzivní taktiku, než je u jejich fotbalu zvykem. Pravda ale je, že se svým soupeřem svedli velmi vyrovnaný boj.

První půle byla na šance velmi strohá, a prakticky nikdo neohrozil ani jednu bránu. V tomto gardu se pokračovalo až do přestávky, a tak padesátka domácích fanoušků sledovala vyrovnané utkání jen s minimem šancí.

Utkání rozhodl Stropek

Osud Hořovic nakonec zpečetila jedna tečovaná střela. Tu vyslal v šestasedmdesáté minutě Daniel Stropek, a poslal tak domácí do velmi štíhlého vedení, které ale fotbalisté Příbrami zkušeně udrželi.

Domácí se tak mohli radovat ze zisku dalších bodů, naopak Hořovice si cestu za TOP 5 lehce zkomplikovali.



Ohlasy k zápasu



SK Hořovice
Jiří Mareš: Hodnocení je tentokrát celkem jednoduché. Jeli jsme na zápas s tím, že v týdnu řádila v týmu nějaká viróza, takže jsme hráli bez tří hráčů základní sestavy plus domácí doplnili sestavu několika hráči A-tymu. Takže taktika byla více defenzivní oproti jiným zápasům, s tím že dostali šanci i kluci širšího kádru, kteří chodí na tréninky a hrají za B tým. Odpracovali jsme to dobře, a nedali posíleným domácím nic zadarmo. Za to musím kluky pochválit. Bohužel nám tam spadla jedna tečovaná střela a domácí moc šancí neměli, i když drželi více míč podle předpokladů. My měli pár zakončení nebo brejků, ale tentokrát jsme branku nevstřelili. Rozhodčí zápas odpískal zkušeně a byla to naprostá rovina. Jedeme dál a popereme se o body ve zbývajících dvou zápasech.



Sestavy


FK Příbram B
M. Babka [-] , D. Stropek [-] , Š. Krameš [-] , J. Štěpánek [-] , V. Hýsek [-] (81. J. Čihák [-] ) , . El [-] (90. F. Rehák [-] ) , E. Anih [-] (46. A. Popovič [-] ) , D. Langhamer [-] (46. J. Kindlmann [-] ) , M. Procházka [-] , L. Lisý [-] , J. Schindler [-]

SK Hořovice
M. Koten [-] - F. Čapek [-] (46. M. Kyncl [-] ) , L. Vostárek [-] , M. Polák [-] (46. M. Záluský [-] ) , Š. Šíma [-] (46. V. Königsmark [-] ) , N. Wacker [-] , J. Mareš [-] , O. Bělohlávek [-] , M. Kuška [-] , R. Vokůrka [-] (53. J. Fatka [-] ) , J. Smetana [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Makovička Milan - TOUCHA Matěj, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra domácích

Domácí prokážou kvalitu. Hosté jsou zachránění.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza