0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom nadále ukazuje svou sílu! V Klatovech vyhrál rozdílem tří branek


Branky


19

Klatovy, stále bojující o záchranu, svedly souboj s bezesporu nejlepším týmem Divize poslední doby. Lom tímto utkáním připsal dvacátou výhru letošní sezóny. Tato jubilejní výhra znamenala navýšení náskoku v čele tabulky, a stále velké drama v jejím spodku. Klatovy jsou dvě kola před koncem soutěže jen velmi těsně od pozice, která by zajistila Divizi i pro příští rok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v klidném gardu

Branka v šesté minutě první půle v podstatě určila průběh celého utkání, a rozhodla. Lom se do vedení dostal velice brzy zásluhou Jakuba Kubovského, a lídr soutěže tak od samého počátku vedl.

Klatovy ale dokázaly svou obranu stabilizovat, a hra se do konce první půle relativně vyrovnala. Domácí si dokázali vytvořit velmi zajímavou šanci, která ale zůstala bez využití. Lom již v první půli naprosto potvrdil roli favorita, na míči trávil o poznání více času, a poločasový náskok jedné branky napovídal i o celkovém výsledku.

Druhá půle překvapení nepřipustila

Lom ve druhé polovině utkání dokázal tvořit další šance, které ve finálním zúčtování znamenaly výhru tříbrankovým rozdílem. V 67. minutě se prosadil Matěj Brabec, a zvýšil tak na 0:2, což bylo pro domácí zřejmě neřešitelným oříškem. Na konečný rozdíl zvýšil pět minut před koncem utkání Zbyněk Musiol, a bylo hotovo.

Lom tak pokračuje v jednoznačných výkonech, naproti tomu sezóna v Klatovech bude ještě velmi dlouhá. Ve hře je veledůležitých šest bodů. Příští kolo se představí na hřišti Horní Břízy, což bude pro udržení klíčové, v posledním utkání soutěže se střetnou Klatovy na domácí půdě s Aritmou Praha.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Milan Mészáros: Bylo vidět, že k nám přijel Mistr divize, který si to za celou sezónu zaslouží. Lom byl výborný na míči, za stavu 1.0 jsme měli šanci, kdy jsme mohli zápas, trochu zdramatizovat, ale po většinu zápasu byl Lom lepší, fotbalovější a jednoznačně zvítězil. Gratuluji jim k postupu.




Sestavy


SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] , J. Brabec [-] , F. Holík [-] (82. A. Vyčichl [-] ) , A. Vacek [-] , A. Hošek [-] (51. M. Málek [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , A. Presl [-] (75. J. Fiala [-] ) , M. Ferko [-]

TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Brabec [-] , Z. Musiol [-] , M. Škrleta [-] (51. F. Vysušil [-] ) , M. Kučera [-] , P. Schramhauser [-] (72. M. Grobár [-] ) , D. Skopec [-] (46. A. Nešický [-] ) , J. Kubovský [-] (72. T. Tauber [-] ) , M. Mácha [-] , M. Slavík [-] , M. Novák [-] (59. P. Javorek [-] )

ŽK: 52. A. Vacek , 66. M. Lukeš - 56. M. Novák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Machýček Lukáš - MATĚJČEK Milan, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra domácích

Lomu už o nic nejde, Klatovy potřebuji vyhrát, doma to umí, další překvapení.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů