4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka jednoznačně porazila desátý Krumlov


Branky


34. M. Ungr , 39. T. Řehoř , 53. L. Roubal , 74. M. Uzlík - 71. P. Vaněk
18

Souboj čtvrtého celku tabulky s desátým Českým Krumlovem přinesl poměrně jednoznačný boj z pohledu domácích fotbalistů. Ti hru dokázali bez větších zaváhání kontrolovat, a před domácími fanoušky získali další tři body, které jsou pro ně klíčové v boji o přední příčky Divize A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový poločas

Na první branku jsme si sice museli počkat více jak půl hodiny, ale od té doby byl průběh naprosto jednoznačnou záležitostí, která hostujícímu Krumlovu neposkytla moc šancí na korekci utkání. Střelecké konto otevřel ve čtyřiatřicáté minutě Matěj Ungr, a nastartoval tak domácí lavinu.

O pět minut později zvyšoval na rozdíl dvou branek Tomáš Řehoř, a po prvním poločase tak domácí hájili poměrně milý náskok 2:0. Stovka domácích diváků tak mohla být poměrně spokojena.

Krumlovská korekce, ale body Doubravky

Do druhé půle rovněž vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří dokázali relativně brzy odskočit na rozdíl tří branek. Na 3:0 upravil Lukáš Roubal, a pro Český Krumlov tak byla situace víc než kritická.

Jakkoli se situace zdála bezvýchodná, hosté utkáni nevzdali, a pokusili se o, alespoň symbolický, vzdor. Na 3:1 korigoval Patrik Vaněk, to se psala jedenasedmdesátá minuta duelu. Tento pokus o drama ale Krumlovu nevyšel. O poslední branku utkání se postaral Matyáš Uzlík, a tak mohlo utkání od 74. minuty poměrně v poklidu doběhnout v poměru 4:1 pro domácí.

Doubravka tak pokračuje v přímé bitvě o třetí pozici, naproti tomu Český Krumlov po remíze s Katovicemi připsal další bodovou ztrátu.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Krejčí [-] (80. J. Bělohlav [-] ) , J. Krystl [-] (80. O. Kubička [-] ) , M. Nový [-] , V. Světlík [-] , M. Ungr [-] (70. M. Uzlík [-] ) , L. Roubal [-] , D. Novák [-] , T. Řehoř [-] (53. V. Fleissig [-] ) , D. Kalina [-] (70. P. Petrželka [-] ) , L. Vacata [-]

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Matuška [-] , D. Růžička [-] , L. Vávra [-] (75. J. Vonášek [-] ) , R. Kolář [-] , D. Trmal [-] , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , M. Strapek [-] (66. A. Parakhnenko [-] ) , Z. Kuna [-] , M. Svoboda [-] (66. P. Vaněk [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: MATĚJKA Jakub - VITVAR Martin, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: David Lehký
Tip experta: remíza

Tady jen těžko určit vítěze.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza