4:1
(2:0)
49. A. Demeter (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2023 18:00

26.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín Plzeň padl na půdě Rokycan: Utkání nezvládl tým, ani trenér Vodrážka


Branky


7. D. Lehký , 22. J. Laubr , 74. L. Karlíček , 92. M. Nový - 49. A. Demeter (p.)
15

Na dvě stovky diváků sledovalo velmi zajímavou bitvu, ve které se utkaly dva celky se zcela opačnou situací v tabulce. Rokycany, v poslední době velmi úspěšně, bojují o záchranu, a jejich hra začíná nabírat velmi dobrý směr. Petřín Plzeň je třetí, a bojuje o druhé místo se Soběslví. Jakkoli pozice v tabulce se zdá být jasná, na hřišti to tak zcela patrné nebylo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V půli jasně pro domácí

Právě domácí Rokycany se do utkání dostaly velmi dobře, a od samého počátku velmi nepříjemně tlačily soupeře, a v sedmé minutě se domácí fotbalisté poprvé prosadili. Autorem branky se stal David Lehký, a svůj tým tak poslal do sympatického vedení.

Do konce první půle se podařilo navýšit vedení Jiřímu Laubrovi, který tak upravil na náskok dvou branek, který domácím pohodlně stačil k prvopoločasové radosti.

Demeterův pokus o vzkříšení Plzně nevyšel

Hosté do druhého poločasu vlétli velmi aktivně, a snažili se utkání zdramatizovat, což se, minimálně na chvíli, podařilo. V devětačtyřicáté minutě snížil z pokutového kopu Aleš Demeter, který se v posledních utkáních těší velmi dobré formě. Pro Plzeň to ale byla jediná kapka naděje, a obrat se tak nekonal.

V 74. minutě vrátil Rokycanům dvoubrankový náskok Lukáš Karlíček a v samotném závěru, tedy v devadesáté minutě, upravil na konečných 4:1 Michal Nový. Rokycany tak připsaly velmi důležité body pro boj o Divizi.

Problém zvaný Vodrážka

Právě trenér plzeňského Petřína je velmi dobře znám pro svou výbušnost, která se v tomto případě velmi nevyplatila, a bude mít ještě následky do dalších kol. Sedmapadesát minut stačilo Radku Vodrážkovi k zisku dvou žlutých karet a pokaždé za projevy nesportovnosti a protestování. Tento akt rozhodně hostům nepomohl, nehledě na jeho následky.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Dan Houdek: Pro nás neskutečně důležité body. Měli jsme výborný přístup, krásný vstup do utkání, dokázali jsme přežít pár šancí Petřína a na rozdíl dvou branek jsme si pomohli velmi dobře zahraným rohem. Ve druhé půli přišlo využití penalty, a to jsem celkem znervózněl. Petřín, i když není příliš oblíbený, tak jsou spolu dlouho, jejich trenér umí velmi dobře hecovat a hrají dobrý a účelný fotbal. Nám se naštěstí podařilo zvýšit, a pak jsme utkání dohráli. Co se týče soupeřova komentáře k rozhodčím, opakoval bych se jako v Hořovicích- pokud někomu nadáváte od páté minuty, tak nevím, co od toho čekáte.




Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - S. Horváth [-] , L. Karlíček [-] (80. J. Drábek [-] ) , J. Matas [-] , D. Lehký [-] (86. J. Janota [-] ) , P. Eger [-] (86. M. Nový [-] ) , M. Černý [-] , J. Laubr [-] (64. R. Ryba [-] ) , T. Zajíček [-] , T. Glazer [-] , R. Pražský [-] (80. D. Holek [-] )

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - Z. Šimáně [-] , M. Provod [-] , P. Zajíček [-] (80. D. Heller [-] ) , O. Vinkler [-] , J. Vodrážka [-] (64. M. Štefl [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] (77. D. Tříska [-] ) , V. Lisý [-] (80. J. Tětek [-] ) , A. Demeter [-] , P. Bednář [-] (64. M. Vanc [-] )

ŽK: 34. L. Karlíček , 35. S. Horváth , 92. R. Ryba - 27. A. Demeter .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Rejžek Pavel - PANSKÝ Michal, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: výhra domácích

Potvrdíme body z venku a zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Potvrdíme body z venku a zvítězíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů