1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Hořovicích: Týmy, které neumí hrát fotbal, a uhrát si výsledky za 25 kol začnou předvádět nechutnosti v čele s třemi šašky


Branky


18

Poměrně dramatické utkání, které gradovalo i po ukončení zápasu bylo možné vidět v Hořovicích. Aktuálně šesté Hořovice přivítaly na svém hřišti třinácté Rokycany, které dlouhodobě bojují o udržení v soutěži. Utkání nakonec vyznělo lépe právě pro o udržení bojující Rokycany, které nakonec dokázaly zvítězit poměrem 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup domácích, nakonec ale pád

Do utkání vstoupily oba celky velmi aktivně. Hosté předvedli úvodní tlak, který musel domácí golman krotit. Branka ale nepadla, a tak přišla šance Hořovic, které skóre otevřely po tlaku na hostující branku- prosadil se Nikolas Wacker v osmé minutě hry. V tu chvíli to pro domácí bylo ještě celkem dobré, nicméně v zápětí přišla doslova pohroma.

Díky absolutně nezvládnutému přístupu ke hře po úvodní brance se prosadil hostující Jiří Laubr, který tak zajistil pro Rokycany vyrovnávací branku, a utkání tak začínalo doslova od znovu. Tento vyrovnaný stav ale vydržel jen kolem deseti minut, kdy se kontroverzní brankou prosadil Lukáš Karlíček, a zvýšil tak na 1:2.

Tato branka ale byla pro domácí poměrně kontroverzní situací, jelikož, dle tvrzení domácích hráčů, padla branka z ofsajdu, a následné stížnosti směrem k arbitrům tuto situaci jen dokreslily.

Domácí se tak museli vyrovnat s nepříznivým poločasovým výsledkem 1:2.

Druhá část bez branek, zuřilo se i po utkání

Druhých čtyřicet pět minut hry nepřineslo žádnou branku, a tak hosté obrali domácí Hořovice o body, které se týmu, který se nachází na přelomu sestupových pozic, budou velmi hodit.

Byl to právě druhý poločas, který nepřinesl příliš mnoho akce, které by vedlo ke změně skóre, za což s největší pravděpodobností může právě kontroverzní druhá branka. Hosté následně udrželi výsledek velmi nekompromisní obrannou hru, a bylo hotovo.

Po utkání se k výsledku vyjádřil, nutno uznat, že velmi upřímně, kapitán domácích Jiří Mareš.

 



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jiří Mareš: Předně chci říct, že za porážku si můžeme také sami, především díky naší neskutečné laxnosti u gólu na 1-1, to se nesmí opakovat! Druhá strana věci je, že týmy, které neumí hrát fotbal, uhrát si výsledky na hřišti během 25 kol, začnou předvádět nechutnosti ve spolupráci s třema šaškama, aby se zachránili v jakékoliv soutěži. A nezajímá mě, jak se tady v českým fotbale a prostředí říká, že to tak prostě je. To je jenom alibismus. Z takových zápasů bych ani neměl radost, že bych je vyhrál, ale holt některým to stačí. Dáme se dohromady a chceme začít další vítěznou sérii hned v dohrávce v Klatovech, ale pokud by ten zápas měl být v podobném duchu, nebo dokonce horším, tak ztrácí smysl to vůbec hrát, to je o ničem. Je to o lidech.

FC Rokycany
Dan Houdek: Po přečtení vyjádření z Hořovic zhodnotím utkání jedinou větou. Vyhrál šťastnější tým, ne lepší. Tečka. K tomu komentáři. Kdo mě trochu zná, zná můj postoj k úpadkům ve fotbale. V X rozhovorech jsem se omlouval B týmu Sparty za tu popravu v Domažlicích od Grimma. Nenávidím to, co se děje v českém fotbale, a pokud nemáme na Divizi, tak radši budu hrát okres. Kdybych se jedenkrát dozvěděl, že Rokycany zaplatili rozhodčího, končím hned ten den. Jsem lev a mám morální kompas dost nastavený proti křivdám, ať už vůči mně, nebo komukoliv jinému. Musím se smát, v posledních letech mě řezali v Hořovicích každý zápas jako prasata. Jedinkrát jsem vyhrál v Hořovicích s Tachovem 2:1, protože jsme měli tým na druhou ligu, a ani rozhodčí nás tady nepoložili. Upřímně nechápu, proč nedali do poločasu červenou útočníkovi a kapitánovi soupeře. Ale chápu… když od první minuty posloucháte od domácí lavičky, že jste čurák, zmrd a zkurvysyn, taky bych obrátil nějaký aut a nepískl sporný faul. Že vám není hanba tohle vůbec napsat. Poslední věc pro ty, co nerozumí fotbalu. Myslíte, že takový tým, co hraje o záchranu, který doma vedl 2:0 ještě v šedesáté minutě, a nakonec prohrál 2:4 s Domažlicemi, se kterými bojuje o záchranu? Zamyslete se. Uráží mě tohle číst. Pusťte si Tvcom.



Sestavy


SK Hořovice
M. Koten [-] - F. Čapek [-] (67. O. Bělohlávek [-] ) , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , M. Polák [-] , N. Wacker [-] (64. M. Záluský [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

FC Rokycany
L. Růžička [-] - S. Horváth [-] , L. Karlíček [-] (73. D. Holek [-] ) , R. Pražský [-] (73. M. Nový [-] ) , J. Matas [-] , P. Eger [-] (90. J. Drábek [-] ) , J. Laubr [-] (59. M. Černý [-] ) , T. Zajíček [-] , T. Glazer [-] , I. Umosor [-] , D. Lehký [-]

ŽK: 36. J. Mareš , 56. L. Vostárek , 81. M. Polák , 82. L. Puchmertl - 59. J. Laubr , 71. I. Umosor , 92. M. Nový .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Novotný Miroslav - VYCHODIL Tomáš, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jakub Kraček
Tip experta: výhra hostů

Hosté se už musí někde chytit a bude to právě v tomto zápase.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích