1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy stále na sestup. Souboj s pátou Doubravkou ovládli domácí


Branky


18

Souboj z opačného konce tabulky přinesl utkání s poměrně těsným výsledkem. Doubravka, která už je v podstatě mimo jakákoli sestupová ohrožení, vyzvala čtrnácté Klatovy, které se zatím marně snaží o odpoutání se ze spodku tabulky. Toto utkání jim ale, vzhledem k ostatním výsledkům, spíše přitížilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Prvních 45 minut jsme sledovali poměrně vyrovnanou hru, ze které nebyla žádná šance dostatečně velkou, aby došlo k jejímu využití. Lehce aktivnější Doubravka se prosadit nedokázala, a světelná tabule tak před přestávkou ukazovala stále vyrovnaný a neměnný stav.

Utkání rozhodl Kalina

Právě Dominik Kalina se stal jediným střelcem, který se v tomto vyrovnaném utkání dokázal prosadit. V 61. minutě tak domácí vyslal do vedení, čímž pochopitelně vykouzlil úsměv na tváři stovce přihlížejících diváků.

Klatovy tak po této prohře ztrácejí na třinácté Rokycany tři body. To vyvolal fakt, že se právě třináctým Rokycanům podařilo otočit utkání v Hořovicích, a získat tak velmi důležité body. Již 10.5. ale Klatovy čeká dohrávka právě s Hořovicemi. Klatovy tak dostanou možnost se na své soupeře znovu dotáhnout.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Krejčí [-] , M. Nový [-] , V. Světlík [-] , V. Fleissig [-] (46. T. Řehoř [-] ) , L. Vacata [-] , M. Ungr [-] (91. J. Bělohlav [-] ) , L. Roubal [-] , M. Uzlík [-] (46. D. Kalina [-] ) , D. Novák [-] , J. Česák [-]

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] , J. Brabec [-] , A. Vacek [-] , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] , A. Presl [-] , M. Šoul [-] (61. M. Málek [-] ) , M. Ferko [-] (69. F. Holík [-] )

ŽK: 91. M. Nový - 70. A. Vacek , 90. M. Lukeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - HESSOVÁ Tereza, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jakub Kraček
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou ve formě a proto vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích