J. Kraček 46.
J. Kraček 53. (p.)
2:4
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice prvního poločasu. Horní Bříza podlehla Soběslavi


Branky


46. J. Kraček , 53. J. Kraček (p.) - 1. F. Vaněk , 31. D. Vaněk , 34. D. Vaněk , 39. A. Kutner
15

První poločas jako z hororu. Jinak zřejmě nelze popsat prvních 45 minut utkání mezi domácí Horní Břízou a Soběslaví, která se zde postavila do role hostí. Domácí ale čekalo jedno z utkání, které je zkrátka odsouzeno k zapomnění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pětačtyřicet minut v rytmu domácího průšvihu

Čtyřicet pět minut pekla. Celé toto pomyslné peklo v pekle si museli vytrpět právě domácí fanoušci, kterým hostující Soběslav připravila smrtící koktejl v podobě čtyř branek.

Utkání bylo pro domácí utrpením hned ze samotného úvodu. První minuta a první kapitulace domácího brankáře po využité příležitosti Filipa Vaňka, který tak hosty vyslal do vedení. Hra se poté na nějakou dobu uklidnila a skoro to vypadalo, že by situace Horní Břízy nemusela být natolik zlá.

To se ale změnilo po půl hodině utkání, kdy si Soběslav připravila tři branky v rozmezí osmi minut. Jednatřicátá minuta a Daniel Vaněk, který nejprve zvýšil na 0:2, aby o tři minuty později mohl zaznamenat další trefu- to už měli hosté náskok tří branek. Domácí katastrofu první půle zakončil ve 39. minutě Aleš Kutner.

Hostující Soběslav tak dokázala absolutně rozebrat hru svého soupeře.

Pokus o návrat Břízy? Sympatický, ale nevyšel

Horní Bříza do druhé půle vstoupila doslova raketovým způsobem, a dokázala svého soupeře zaskočit. Jakub Kraček oplatil soupeři bleskovou branku z první půle, a ve 46. minutě snížil na 1:4. Tento signál tak naznačil, že domácí nejsou odepsaní. Střelec první branky domácích se v utkání prosadil ještě jednou- 53. minuta a proměněný pokutový kop, který upravil skóre na konečných 2:4.

Poslední Horní Bříza se tak i nadále trápí. Nutno ale poznamenat, že toto utkání naprosto jednoznačně rozhodla první půle, kterou domácí jednoduše nezvládli.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Stanislav Rous: Do utkání jsme bohužel nevstoupili dobře a soupeř se již v 1. minutě dostal ke zablokované střele a vstřelil první branku utkání. Přesto si myslím, že jsme se Soběslavi ve hře vyrovnali. Poté přišla pro nás nešťastná desetiminutovka, kdy nám vstřelili další tři branky. Stav 4:0 o poločase by položil asi každý tým. Jsem na kluky neskutečně hrdý, že ukázali morál a utkání nejenže nezabalili, ale naopak ho dokázali udělat ještě dramatickým. Povedl se nám vstup do druhého poločasu, rychle jsme snížili na 1:4 a následně 2:4. Poté jsme nastřelili tyč a ještě jednou hostující brankář chytal v další šanci míč na brankové čáře. Ještě jednou díky všem klukům, že ukázali charakter a jsem moc rád, že i soupeř ze Soběslavi nás musel začít brát v průběhu utkání vážně.




Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] , Z. Netáhlo [-] , J. Kraček [-] (83. D. Šebek [-] ) - J. Paukner [-] , T. Koudele [-] , T. Do [-] (83. D. Reindl [-] ) , J. Trojanec [-] , M. Čeliš [-] - J. Šmíd [-] (75. J. Sedlecký [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - T. Kubart [-] , J. Boháč [-] , V. Zeman [-] - O. Boucník [-] (61. V. Hoffmann [-] ) , P. Bouchal [-] , F. Vaněk [-] (91. M. Hromada [-] ) , A. Kutner [-] , J. Pavlík [-] (61. T. Hájek [-] ) , T. Mazouch [-] (69. D. Dumbrovský [-] ) - D. Vaněk [-] (61. J. Větrovský [-] )

ŽK: 60. J. Šmíd , 85. D. Šebek - 19. V. Zeman , 49. J. Pavlík , 60. A. Kutner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Glogar Lukáš - LAFEK David, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů