3:1
(1:0)
86. D. Lehký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:15

23.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj v Mariánských Lázních vyhrál šťastnější tým. Domácí porazili Rokycany 3:1


Branky


19. F. Nedbalý , 68. D. Cinkanič , 93. M. Kapolka - 86. D. Lehký (p.)
18

Čtyři branky nabídlo utkání mezi Mariánskými Lázněmi a Rokycany. Právě hostující celek měl v hlavě svou poslední vysokou výhru, kdy soupeři nadělil šest branek. Jakoby se ale jejich neschopnost proměnit šance vrátila rychlostí a přesností bumerangu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli vedli domácí

I když s velmi malým náskokem. Do utkání vstoupily oba týmy s velkým nasazením, a i na hostujících Rokycanech byla vidět chuť po vstřelení první branky. Po neproměněných příležitostech ale udeřili jako první domácí. Devatenáctá minuta a branka Františka Nedbalého. V tomto případě se jednalo o první a jedinou branku první půle.

Hosté si i nadále tvořili zajímavé příležitosti, ale zakončování je věc, která zde poměrně dlouhodobě vázne.

Druhá půle na branky bohatší

V druhé části se prosadily oba celky, a tak měl celý poločas mnohem více radostných a zajímavých momentů. V 68. minutě zvýšil na 2:0 Dan Cinkanič, a pro hostující Rokycany se body začínaly poměrně vzdalovat.

Naděje ale svitla po proměněném pokutovém kopu Davida Lehkého, který tak v 86. minutě snížil. Celé utkání rozhodl Martin Kapolka v devadesáté třetí minutě, a zajistil tak pohodlnou výhru 3:1 pro domácí Mariánské Lázně.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany
Dan Houdek: Rozhodně vyhrál šťastnější, ne lepší tým. Nerad bych tím ale snižoval výkon domácích. Naše bolest proměnit alespoň jednu ze čtyř brankových příležitostí bohužel přetrvává, a to je prostě problém. Kdybychom vyhráli poločas 4:1, nikdo by na to nemohl nic říct. Hraje se na góly, tak to prostě je. Topíme se do kraje, a jestli se nevzpamatujeme, tak bude zle, což je frustrující. Na závěr bych chtěl opravdu vyzdvihnout rozhodčí. Pískali skvěle, jeden metr na celý zápas. Kéž by to tak bylo vždy. Dan Houdek



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
J. Gembický [-] - D. Cinkanič [-] , A. Beránek [-] , M. Brož [-] (15. F. Nedbalý [-] ) , M. Štůla [-] - M. Kapolka [-] , M. Drahorád [-] , D. Skopový [-] , D. Pěček [-] , M. Buršík [-] (79. F. Renza [-] ) - J. Kopta [-] (70. P. Holub [-] )

FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Hereit [-] , L. Titl [-] (59. L. Karlíček [-] ) , D. Holek [-] , J. Matas [-] , J. Janota [-] (69. T. Glazer [-] ) , F. Stejskal [-] (69. I. Umosor [-] ) , M. Nový [-] (73. M. Černý [-] ) , P. Eger [-] , T. Zajíček [-] , D. Lehký [-]

ŽK: 45. M. Drahorád , 79. P. Holub , 87. F. Nedbalý , 88. D. Pěček - 32. F. Stejskal . ČK: 88. D. Pěček - 88. T. Glazer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tupý Petr - EIBL Lukáš, IZUGRAFOV Svjatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: remíza

Mariánky hodně posílily, hrají dobře, Rokycany se chytily v Příbrami, mají zkušený tým, zde mi vychází remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích