0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 10:00

22.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mizérie je ta tam: Rokycany na hřišti Příbrami kralovaly


Branky


20. M. Nový , 23. D. Lehký (p.) , 44. P. Eger , 73. M. Nový , 75. D. Lehký , 87. D. Lehký
18

Po dlouhou dobu slabé výkony, které nepřinesly do kabiny příliš mnoho klidu. V kombinaci s několika zraněními a dlouhodobé neschopnosti se v utkání prosadit se mohla situace Rokycan jevit jako poměrně smrtonosný koktejl. Utkání v Příbrami bylo ale jako vyměněné. Hosté na hřišti naprosto dominovali, a zcela zaslouženě získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky, tři střelci

První půle nabídla poměrně jednoznačnou hru ze strany Rokycan. Právě oni si dokázali tvořit poměrně mnoho akcí, z nichž hned tři byly gólové. Poprvé se ve dvacáté minutě radoval Michal Nový, který doslova nakopl Rokycany k další akci.

O tři minuty později zvyšoval už na 0:2 David Lehký z pokutového kopu, a poločas zpečetil ve 44. minutě Patrik Egler. První půle tak nabídla naprosto nekompromisní výsledek i průběh, neb domácí de facto od počátku tahali za kratší konec.

Druhá půle jako oslava hattricku

I ve druhém poločase Rokycany pokračovaly ve velmi dobře rozjetém utkání. Opět se tvořilo poměrně dost šancí, ale na branku se muselo čekat poměrně dlouho. Po osmadvaceti minutách druhé půle se prosadil Michal Nový, již podruhé v ten den. Od té doby už to byla jednoznačná záležitost v podání Davida Lehkého, který se prosadil hned dvakrát a, v kombinaci s brankou v první půli, završil hattrick.

Desáté Rokycany tak dokázaly, alespoň pro zatím, přerušit ne zcela příznivou bilanci, a soupeře, který je desátý porazily jasně 0:6.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany
Jan Matas: Jsem moc rád, že se nám podařilo zvítězit, protože už bylo na čase, abychom bodovali za 3 body. Nejsme ale v ideálním rozpoložení kvůli mnoha zraněním, a několika proher. Podali jsme koncentrovaný výkon, všichni makali. Bojujeme tedy sami se sebou, ale to nic nemění na tom, že jsme si tento zápas uhráli sami, a to je moc důležité. V tabulce jsou stále velmi vyrovnané výsledky, tudíž není vůbec nic ztraceno, zkrátka jedeme dál.



Sestavy


FK Příbram B
A. Strolený [-] - J. Čihák [-] , L. Krasniqi [-] (59. R. Papst [-] ) , J. Štěpánek [-] , . El [-] , F. Tilinger [-] (59. M. Soběslav [-] ) , K. Fryš [-] (34. H. Gerža [-] ) , N. Vaňo-Soběslavský [-] (46. T. Cipra [-] ) , J. Kindlmann [-] , J. Štrbo [-] , L. Lisý [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] - L. Titl [-] (53. L. Karlíček [-] ) , D. Holek [-] , J. Janota [-] , M. Nový [-] (77. F. Stejskal [-] ) , D. Lehký [-] , P. Eger [-] (80. J. Bouda [-] ) , T. Zajíček [-] , J. Hereit [-] , I. Umosor [-] , J. Matas [-]

ŽK: 22. A. Strolený , 29. J. Štrbo , 39. L. Lisý , 71. J. Kindlmann - 45. J. Matas .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koranda Tomáš - NOVOTNÝ Miroslav, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Adam Vokáč
Tip experta: výhra domácích

Příbram si bude chtít napravit reputaci z minulého kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích