A. Presl 5.
A. Presl 21. (p.)
2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 18:00

22.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přes bleskový start si Klatovy neporadily s pátými Hořovicemi


Branky


5. A. Presl , 21. A. Presl (p.) - 9. J. Mareš (p.) , 10. L. Puchmertl , 51. L. Landa
18

V dohrávce dvaadvacátého kola Divize A přivítaly Klatovy na domácím hřišti Hořovice, které sice měly do utkání dobrý vstup, ale i přes to museli hned z kraje zápasu stahovat ztrátu. To se hostům nakonec podařilo, a utkání tak překlopili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez vítěze

I přes úvodní tlak ze strany hostujícího týmu tak do utkání vstoupili radostněji domácí. Ti se v páté minutě dostali do vedení zásluhou Antonína Presla, který se tak vytáhl nejen touto raketovou brankou. Hosté ale zaveleli k bleskovému obratu.

V deváté minutě se prosadil Jiří Mareš z pokutového kopu a v desáté minutě zavelel k obratu Lukáš Puchmertl, který hned v desáté minutě poslal Hořovice do vedení.

Do konce první půle se ještě stihl prosadit svou druhou brankou Antonín Presl, a klatovským fanouškům tak vyrovnaným stavem na konci první půle vykouzlil, alespoň částečný, úsměv na tvářích.

Druhý poločas velmi opatrný

V druhé části utkání byla vidět velká opatrnost, neboť se nikdo nechtěl dopustit nějak zbytečné chyby, která by pro tým mohla znamenat bodovou ztrátu.

Hosté ale na soupeře úspěšně vyvinuli tlak, a v jedenapadesáté minutě Hořovice poslal do již finálního vedení Lukáš Landa. Hosté se později snažili dostat soupeře pod tlak, a pokusit se tak o vyrovnání. To se ale nepodařilo, a Hořovice braly důležité tři body.

Klatovy naopak zaznamenaly druhou porážku v řadě, a stále se tak nachází na sestupových příčkách.



Ohlasy k zápasu



SK Hořovice
Jiří Mareš: Tentokrát jsme začali dobře, měli jsme po dobrém presinku šanci hned v úvodu, bohužel ani nadvakrát jsme se neprosadili. Poté domácí hráč z první šance Klatov trefil dobře přímák a prohrávali jsme. To už je taková klasika na jaře, že dostaneme gól hlavně z přímého kopu u vápna. Zareagovali jsme výborně a během dvou minut jsme zápas otočili na svou stranu. Poté přišla penalta i ve prospěch domácích a bylo to 2-2 ve 20 minutě. Poločas už se pak dohrával v opatrnějším režimu, nikdo nechtěl udělat další chybu. Do druhé půle jsme vstoupili dobře a brzy jsme se po hezké akci dostali do vedení. Soupeř pak přešel k nakopávaným míčům a snažil se nás dostat pod tlak, ale už na nich byla vidět křeč a do ničeho vážnějšího jsme je nepustili. Naopak jsme mohli z několika protiútoků přidat další góly, ale nebyli jsme bohužel přesní ve finální přihrávce nebo v zakončení. Zkušeně jsme si výsledek pohlídali a urvali jsme důležité body ve vyrovnané letošní tabulce. Mančaft musím opět pochválit, po minulém zápase jsme se skvěle zkoncentrovali a ukázali jsme kvalitu opět. Rozhodně poslední kola nevypustíme a byl bych rád, kdybychom se umístili v první polovině tabulky.



Sestavy


SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - M. Lukeš [-] , A. Hošek [-] (69. F. Holík [-] ) , A. Vacek [-] , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] , M. Šoul [-] (76. J. Kortán [-] ) , A. Presl [-] (80. A. Vyčichl [-] ) , M. Ferko [-]

SK Hořovice
M. Koten [-] - F. Čapek [-] (72. O. Bělohlávek [-] ) , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , M. Polák [-] (23. M. Záluský [-] ) , N. Wacker [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rejžek Pavel - ŽEMLIČKA Tomáš, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Adam Vokáč
Tip experta: remíza

Hořovice jsou silné hlavně doma, takže si z Klatov odvezou bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích