3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souhra Vaňků uzemnila Plzeň


Branky


10. F. Vaněk , 24. F. Vaněk , 88. D. Vaněk - 8. M. Vanc
18

Soběslav se maximálně snaží pronásledovat v tabulce aktuálního lídra- Lom. Tento nelehký úkol se jim ale poměrně daří. V osmnáctém kole Divize přivítala Soběslav na domácím hřišti celek Petřín Plzeň

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek dobrý, poté problém

Plzeň do utkání nevstoupila vůbec špatně. Už v osmé minutě Martin Vanc posunul Plzeň do vedení. Tento slibný začátek měl ale poměrně hořký konec. V desáté minutě se domácímu celku podařilo vyrovnat zásluhou Filipa Vaňka, který tak situaci uklidnil, a dokonce o čtrnáct minut později sám atmosféru eskaloval druhou brankou dne. Soběslav tak po konci první půle držela vedení 2:1

Druhá půle dokreslila průběh

V druhé části utkání jsme měli možnost pozorovat opatrnější hru ze strany domácího celku, zkrátka zcela pochopitelnou snahu o to neudělat zbytečnou chybu, a přijít tak o vedení.  Naopak hostující Plzeň se snažila s průběhem utkání něco udělat, ale veškeré pokusy byly zmařeny precizní obrannou hrou.

V závěru utkání se navíc prosadil Daniel Vaněk, který tak skóre poupravil na konečný výsledek 3:1



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč: Věděli jsme, že nás nečeká jednoduchej zápas a i přesto jsme hned od začátku zápasu prohrávali. Naštěstí jsme dokázali rychle vyrovnat a ještě do poločasu zápas otočit. Měli jsme i víc šanci k tomu náskok navýšit ale bohužel už se skóre nezměnilo. Petřín hrozil rychlými křídly a pak hlavně ze standardních situací. Druhá polovina pak už byla víceméně v režii hostů a my jsme se spíš bránili. Naštěstí před koncem se nám podařilo z ojedinělého brejku pojistit výsledek třetím gólem.

SK Petřín Plzeň
Jan Pleticha: V Soběslavi jsme chtěli uspět a udržet si kontakt na čelo tabulky. Podle toho jsme i do zápasu vstoupili, když jsme hned na začátku měli tutovku a krátce na to jsme dali gól. Bohužel jsme krátce na to po chybě v obraně soupeř srovnal a po 15 minutách po další chybě šel do vedení my jsme mohli Zajíček vyrovnat. Druhá půle už byla o dobývání Soběslavské branky, ale vstřelit vyrovnávací branku se nám nepovedlo a naopak jsme v závěru inkasovali.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] , T. Kubart [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] (65. T. Mazouch [-] ) - P. Bouchal [-] , D. Dumbrovský [-] (79. J. Vrána [-] ) , V. Hoffmann [-] (90. J. Větrovský [-] ) , F. Vaněk [-] - A. Kutner [-] , T. Hájek [-] (65. D. Vaněk [-] )

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - J. Tětek [-] (46. D. Vodrážka [-] ) , M. Provod [-] , P. Zajíček [-] (62. D. Tříska [-] ) , M. Vanc [-] (46. V. Lisý [-] ) , O. Vinkler [-] (81. L. Maxa [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , D. Heller [-] (71. M. Štefl [-] ) , A. Demeter [-] , P. Bednář [-]

ŽK: 40. D. Dumbrovský , 56. M. Hromada , 75. T. Kubart , 84. V. Zeman - 50. V. Lisý , 88. A. Kohout .
Počet diváků: 207. Rozhodčí: Hes Filip - JAKL Tomáš, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: výhra domácích

Soběslav doma vyhraje a odčiní tak porážku z Hořovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza