2:1
(0:0)
57. M. Bauer
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivě vyrovnané utkání dotáhl Lom k výhře


Branky


62. Z. Musiol , 86. M. Brabec - 57. M. Bauer
18

Překvapivě vyrovnané utkání se konalo u lídra soutěže- Lomu. Na jeho hřiště zavítaly současně dvanácté Domažlice, které se ale bodů rozhodně nechtěly vzdát bez boje. Utkání tak bylo velice vyrovnané a bojovné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Prvních 45 minut nepřineslo ani náznak toho, jakým směrem by utkání mohlo směřovat. Domácí si sice vytvořili několik pokusů o urvání vedení pro sebe, ale žádný z pokusů nebyl úspěšný. Stejný scénář se odehrával i ze strany soupeře. Po prvním poločase tak, možná lehce překvapivě, platil bezbrankový stav 0:0.

Druhá půle nakonec rozhodla

Dvanáct minut po začátku druhého poločasu jsme se první branky dočkali. Nutno ale podotknout, že se jednalo spíše o šok pro domácí fanoušky. Marek Bauer svou střelou nasměroval Domažlice k bodovému zisku.

 

Pak ale nastoupil současný lídr, a vše bylo jinak. V 62. minutě se zaradoval Zbyněk Musiol, který vyrovnal, a velký obrat dokonal čtyři minuty před koncem Matěj Brabec. Lom tak v tabulce vede už o šest bodů, a jeho situace začíná být poměrně nekompromisní.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec: Domácí jsme do ničeho nepustili, naopak jsme měli dvě 100% šance. Po rohu Bauer byl sám před domácím brankářem a též Jahn se jednou ocitl v šanci. Nicméně jsme nedali. Druhou půli jsme začali stejně, jako skončili první. Pevná obrana a nebezpečné standardky. V 60 minutě jsme šli po zásluze do vedení, po tíhovém kopu se trefil Marek Bauer. Poté domácí ještě přidali a v 70 minutě, po chybě v naši středové řadě, srovnali. Nakonec se tato situace ukázala jako rozhodující, protože po následné strkanici, kdy domácí hráč srazil k zemi našeho hráče, byl vyloučen Egon Vuch, který „pouze“ sáhl na krk domácímu hráči, zatímco domácí hráč, který strkanici vyprovokoval a našeho hráče srazil j zemi pouze žlutou! Podle mě obě červené, nebo žádná! To mi potvrdil i hrající asistent domácích Kučera. Poté domácí samozřejmě stupňovaly tlak a v 88 minutě po rohu dali rozhodující branku. Pak tam měli ještě 2 šance, ale to od takových fotbalistu proti deseti je normální.



Sestavy


TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Brabec [-] , Z. Musiol [-] (92. M. Rabiňák [-] ) , P. Schramhauser [-] , J. Šimák [-] (46. L. Pfeifer [-] ) , A. Nešický [-] , M. Novák [-] , D. Skopec [-] , M. Grobár [-] , M. Slavík [-] , M. Škrleta [-] (84. J. Kubovský [-] )

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - A. Vlček [-] , M. Nedvěd [-] - E. Vůch [-] , F. Velfl [-] (72. S. Staněk [-] ) , K. Jahn [-] (81. F. Copák [-] ) , M. Hojda [-] , D. Sedláček [-] , L. Korelus [-] , M. Bauer [-] , T. Korelus [-]

ŽK: 63. M. Slavík - 32. T. Korelus . ČK: 63. E. Vůch .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENEŠ Adam, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: výhra domácích

Lom odskočil na špici tabulky a bude se mu teď lépe dýchat. V zápase s Domažlicemi v klidu vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích