3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Doubravka smázla favorizované Katovice


Branky


18

Domácí Doubravka vyzvala na svém hřišti bojovníky o přední místa tabulky- aktuálně čtvrté Katovice. Byl to právě hostující celek, který byl technicky vzato favoritem. Realita byla ale odlišná. Téměř dvě stovky fanoušků sledovalo jasnou převahu domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přeje domácím

V osmé minutě utkání mohli domácí fanoušci poprvé jásat. Tomáš Řehoř otevřel po pohledné akci skóre, a vyslal ta Doubravku vstříc třem bodům. Do konce první půle se domácí celek prosadil ještě jednou. Konkrétně ve 34. minutě se radoval Milan Ungr, který tak pojistil poločasovou výhru 2:0 z pohledu domácího celku.

„Z pohledu fanouška domácího celku byl první poločas radost, a z pohledu týmu určitě také. Jít do druhého poločasu s dvoubrankovým náskokem je určitě velká výhoda. Uklidní to jak hráče, tak trenéry.“ Komentoval dění jeden z fanoušků.

Druhá půle vykreslila výsledek

V druhé části utkání se jednalo spíše o opatrnější fotbal, který měl za úkol dovést domácí celek co nejlépe k plnému bodovému přídělu. Toto snažení se dařilo- veškeré akce hostujícího týmu se podařilo zmařit, a jako bonus se Doubravka prosadila ještě jednou. Padesátá devátá minuta, a Dušan Künstner, který definitivně zpečetil jednoznačný výkon domácích.

 

Po osmnáctém kole tedy tři body skončily na Doubravce, a jejich ztráta na Český Krumlov, Prahu, či Plzeň je naprosto minimální.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Janiš [-] - O. Kubička [-] , M. Ungr [-] (84. D. Kalina [-] ) , J. Krystl [-] , D. Künstner [-] , T. Řehoř [-] (75. M. Uzlík [-] ) , D. Novák [-] , L. Vacata [-] (84. P. Krejčí [-] ) , J. Česák [-] , V. Fleissig [-] (60. J. Bělohlav [-] ) , M. Nový [-]

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - T. Janoch [-] , M. Kostka [-] (46. D. Bálek [-] ) , K. Cibulka [-] , J. Motl [-] - O. Kagui [-] , L. Bálek [-] , P. Kotrba [-] (70. P. Sládek [-] ) , M. Repa [-] (46. T. Hnídek [-] ) - V. Uher [-] , M. Požárek [-] (63. V. Habor [-] )

ŽK: 64. P. Kotrba .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: VOJÁČEK Lukáš - ŠTÍPEK Zdeněk, POPELKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: remíza

Tady to vidím opět na remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích