0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov vykradl Klatovy, a připsal další cenné body


Branky


18

Více jak stovka diváků se sešla k sobotnímu utkání, které proti sobě postavilo dva výkonnostně srovnatelné celky. Souboj osmého s desátým sliboval hezký fotbal a snad i zajímavý výsledek…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas klidný, ale gólový

Co do přestupků a nepříjemností byl první poločas spíše klidný. Fanoušci si tedy mohli vychutnat nefalšovanou bitvu o pořadí se vším všudy. Viděli jsme hned několik zajímavých akcí, které ale povětšinou nebyly gólové. Když ale říkám povětšinou, tak teď k té výjimce. V pětadvacáté minutě poprvé posunul skóre David Růžička, který poslal hostující celek do vedení. Krumlov tak odcházel do kabin v o něco větším klidu.

Druhý poločas a snahy o výsledek…

U týmu Klatov byla pozorovatelná velká snaha o vyrovnání, nebo celkový zvrat v dosavadním průběhu. Místo toho ale přišla druhá rána od hostujícího celku. Jakub Kabele pojistil v 58. minutě druhým gólem tři body pro hostující celek, který se tak v tabulce vyhoupl na osmé místo před svého soupeře, který je desátý. Mezi těmito dvěma soupeři je po 18. kole tým Doubravky.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Milan Mészáros: Utkání jsme začali velmi dobře, měli jsme tlak i několik hezkých šancí. Bohužel Krumlov z ojedinělé šance využil možností získat vedení. Sešlo se pár malých chyb, které byly potrestány. Druhý poločas jsme chtěli otočit, ale Krumlov se výborně bránil. Po brance na 0:2 bylo v podstatě hotovo.




Sestavy


SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - M. Lukeš [-] , M. Málek [-] (63. A. Prančl [-] ) , J. Brabec [-] , F. Holík [-] , A. Vacek [-] (89. D. Berka [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] (89. M. Barborka [-] ) , M. Marek [-] , M. Ferko [-]

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Matuška [-] , L. Vávra [-] (67. M. Strapek [-] ) , R. Kolář [-] , D. Trmal [-] , D. Růžička [-] (76. D. Tůma [-] ) , J. Vonášek [-] (85. P. Vaněk [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , Z. Kuna [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 53. M. Málek , 66. M. Lukeš , 88. F. Holík - 84. Š. Beránek .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: LERCH Ondřej - MAIELLO Francesco, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: výhra domácích

Klatovy jsou doma velice nepříjemný soupeř a nedají Krumlovu šanci. Krumlov si na výhru za 3 body bude muset ještě počkat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích