J. Mareš 4. (p.)
F. Čapek 55.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel nakonec ovládly Hořovice


Branky


4. J. Mareš (p.) , 55. F. Čapek - 43. T. Mazouch
16

Desátý celek tabulky SK Hořovice přivítal na svém hřišti celek ze Soběslavi. V tu dobu hostující celek bojuje o přední pozice v celkové tabulce, kdežto Hořovice vstupovaly do bojů jako papírově slabší soupeř. Jak ale víme, ve sportu lze jen velmi zřídka spoléhat na favority.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez vítěze

První polovina hry nám nadělila celkem dvě branky, jednu na každé straně. Skóre se poprvé posunulo už ve čtvrté minutě. Jiří Mareš proměnil pokutový kop a pomyslně tak vykopl Hořovice do vedení. Následně jsme sledovali poměrně opatrný fotbal, avšak ve 43. minutě Tomáš Mazouch uklidnil celek Soběslavi vyrovnávací brankou.

Divoký druhý poločas

Druhá polovina utkání byla na góly o kousek mírnější, než první. Celé utkání rozhodl hořovický Filip Čapek, který se trefil v pětapadesáté minutě. Celý duel tak měl poněkud překvapivého vítěze.

V druhém poločase se také celkem často faulovalo, padly celkem čtyři žluté karty, což lehce kazilo jinak velmi příjemně bojovnou atmosféru.

„Z pohledu diváka se jednalo o celkem napínavý zápas, který mnohdy přinesl málem infarktové situace. Jsem ale rád, že dokážeme hrát i se soupeřem, který je v tabulce výrazně výš.“ Komentoval utkání jeden z diváků.



Sestavy


SK Hořovice
M. Koten [-] - F. Čapek [-] (75. M. Veselý [-] ) , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] , M. Záluský [-] (80. M. Kyncl [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - T. Kubart [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] (46. D. Dumbrovský [-] ) , J. Větrovský [-] - P. Bouchal [-] , V. Hoffmann [-] , F. Vaněk [-] , T. Mazouch [-] (72. D. Vaněk [-] ) - A. Kutner [-] , T. Hájek [-]

ŽK: 7. L. Vostárek , 17. J. Smetana , 45. L. Puchmertl , 83. M. Veselý , 89. J. Mareš - 7. J. Boháč , 71. T. Kubart , 73. T. Hájek .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: ŠTÍPEK Zdeněk - HRIVÍK Jakub, POPELKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Vojtěch Zítek
Tip experta: výhra domácích

Hořovičtí budou chtít odčinit prohru na Doubravce. Soběslav je sice silná, ale věřím, že Hořovice doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů