Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 14:00

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola Velké Meziříčí C Měřín B nerozhodně


Branky


13

Velké Meziříčí C si připsalo ve šlágru kola proti Měřínu B  remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Nádherný zápas nabídl divákům ve Velkém Meziříčí napínavé chvíle, kdy se zde utkaly týmy C - Měřín B. Přátelské utkání skončilo remízou 2:2, přičemž branky padaly jako na běžícím pásu.

V prvním poločase se ve 42. minutě prosadil hráč Lukáš Pololáník a poslal tak tým Měřína do vedení 0:1. Ovšem týmu domácích se podařilo rychle odpovědět a ve 43. minutě se trefil Jaroslav Krejčí, který vyrovnal na 1:1. První poločas tak skončil vyrovnaně a bylo jasné, že druhá půle bude stejně napínavá.

Také druhá půle přinesla nerozhodný stav

Ve druhém poločase pokračovala vyrovnaná bitva, až v 72. minutě přišel zásah Jiřího Zelinky, který poslal tým Měřína do vedení 1:2. V tu chvíli se zdálo, že hosté odvezou vítězství. Ovšem domácí tým nezahálel a v 86. minutě se podruhé prosadil Jaroslav Krejčí, tentokrát vyrovnal na konečných 2:2.

Oba týmy si zaslouží uznání za vyrovnaný výkon a bojovnost, kterou předvedly na hřišti. Diváci si přišli na své a mohli si vychutnat skvělý fotbal plný brankových příležitostí.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín B
Kolouch Petr, hráč: Zápas jsme odbojovali, kluky chválím. Bohužel nám nevyšel závěr utkání, očividně neumíme tahat čas... Zbývají nám 3 kola, z kterých chceme a musíme vytěžit maximum!



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
R. Invald [-] - O. Šlapal [-] (46. L. Smejkal [-] ) , J. Krejčí [-] , I. Nováček [-] (67. S. Vlach [-] ) , J. Večeřa [-] , E. Smejkal [-] , P. Mezlík [-] , L. Smejkal [-] , F. Musil [-] , O. Pospíšil [-] (86. D. Šlapal [-] ) , M. Valenta [-] (75. M. Řepa [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - Š. Zdvihal [-] , F. Sysel [-] , M. Matoušek [-] , J. Kolouch [-] (33. T. Gondek [-] ) - T. Kuřátko [-] (68. M. Sýkora [-] ) , L. Pololáník [-] (46. R. Hlávka [-] ) , L. Vokurka [-] - J. Benda [-] , J. Krčál [-] (68. J. Zelinka [-] ) - D. Rous [-] (58. P. Kolouch [-] )

ŽK: 79. M. Matoušek .
Hráči zápasu: J. Krejčí - Š. Zdvihal .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - DOLEŽAL Kristián, CYPROVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Největší šlágr kola může napovědět o postupujícím. Hezký fotbal přinese těsnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích