Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov s Křovím nezaváhal


Branky


16

Jimramov doma podle předpokladů zvítězil nad Křoví a stáhl ztrátu na Velké Meziříčí C 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

V dalším mistrovském utkání přivítali domácí před početnou diváckou kulisou na velmi dobře připravené hrací ploše hráče Sokola Křoví. Utkání začalo střídavými akcemi, které však končily na šestnáctkách. Změna přišla v 9.minutě, kdy domácí zahrávali první rohový kop, Dvořák poslal z pravé strany ostrý centr do branky, míč si na zadní tyči našel nabíhající Vraspír a hlavou vymetl pravou šibenici. Hosté byli lepší na míči dobře kombinovali, ale bez šancí. V 15.minutě hostující obrana váhala s odkopem, domácí důrazem na šestnáctce vybojovali míč, následovala přihrávka na nabíhajícího Vraspíra a ten tvrdou střelou k pravé tyči upravil na 2 : 0. Ve 40.minutě zvýšili domácí na 3 : 0, Borovský rozehrál z pravé strany přímý kop, hostující obrana vypustila náběh Dvořáka a ten zcela sám na malém vápně hlavou trefil k levé tyči. Hosté měli velkou šanci ve 43.minutě, ale brankář Venhuda u pravé tyče výborně zasáhl.

Domácí ještě skóre navýšii

Do druhého poločasu hosté přeskupili řady a zcela ovládli hru, když domácí vůbec neměli mezihru, míče se rychle zbavovali a tak hosté tlačili, ale obrana domácích byla bezchybná a tak se skóre neměnilo. V 58.minutě se vyznamenal domácí brankář, když u pravé tyče vytěsnil gólovou hlavičku. Hosté se nakonec přece jen prosadili, když v 66.minutě Jilg po samostatné akci trefil do protipohybu brankáře. Hosty branka povzbudila a domácí obrana prožívala horké chvíle, ale vše ustála. Změna hry přišla čtvrthodiny před koncem, kdy poprvé na jaře nastoupil zkušený záložník Zbytovský, který podržel míč a zklidnil hru. V 79.minutě Čupr průnikovou přihrávkou našel v šestnáctce nabíhajícího Dvořáka a ten z první trefil k pravé tyči. V 83.minutě osvědčil velký přehled Vraspír, když využil špatného postavení hostujícího brankáře a z 18ti metrů, střelou ala Poborský, trefil přesně. Na konečných 6 : 1 upravil po rychlé kombinační akci v 85.minutě kanonýr Dvořák a tak domácí diváci odměnili hráče zaslouženým potleskem.

 Pro hosty je výsledek celkem krutý, protože po většinu času drželi míč, ale fotbal se rozhoduje v šestnáctkách a tam na obou stranách propadli, přes šest obdržených branek zachytal velmi dobře brankář Mičánek a v poli byl výborný záložník Hanus. Domácí vyhráli zcela zaslouženě, úspěšný debut v brance absolvoval šestnáctiletý Venhuda, který mužstvo podržel, velmi dobře hrála obrana v čele s Kubou Sedlákem a snahu a bojovnost všech korunovali střelci Vraspír a Dvořák. K hladkému průběhu utkání přispěl rozhodčí Stratený, který nechal hráče hrát, hru nekouskoval a tak pohledné utkání proběhlo férově bez žlutých karet.

V sobotu čeká na domácí hráče těžká zkouška v Měříně, kde se jim tradičně nedaří a ani já už nepamatuji bodový zisk z těchto utkání a to už toho pamatuji opravdu hodně



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Borovský Pavel, trenér: Výsledek zápasu úplně přesně neodráží dění na hřišti. V poli to byl naprosto vyrovnanej zápas, hostům však chyběl nějaký hroťák, kterej by dokázal zúročit dobrou mezihru. To my se můžeme spolehnout na Dvořku a když k němu dneska přidal soused z ulice V Sytinách byly z toho dva hattricky. Opět jsme si neodpustili hluchou dvacetiminutovku ve druhé půli, kdy jsme si dost zahrávali s ohněm, ale velitel místních hasičů Zdenál, žádnej požár nepřipustil. Pak hru zklidnil navrátilec Zbyťák a poslední čtvrthodina už byla v naší režii. Celkově určitě pochvala všem, hrajeme útočnej fotbal, v zápasech padá spousta branek, což diváky určitě baví, na 0:0 nikdo chodit nechce. Vyzdvihnout je potřeba dorosteneckého brankáře Venhudu, kterej svuj první start za muže zvládl na jedničku, a myslím, že velmi mile překvapil všechny přítomné. Příští týden vyrážíme na přistávací letištní plochu v Měříně a už teď vím, že to nebude žádná prdel (smích).Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] - J. Sedlák [-] , Z. Novotný [-] , L. Bednář [-] , P. Sedlák [-] (62. M. Gregor [-] ) - V. Dostál [-] , V. Peňáz [-] (76. L. Zbytovský [-] ) , V. Vraspír [-] , M. Čupr [-] - M. Dvořák [-] , P. Borovský [-] (84. . Novotný [-] )

TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - . Maloň [-] , J. Bartošek [-] , K. Jilg [-] - J. Dolníček [-] , J. Macholán [-] , J. Smutný [-] , J. Hanus [-] , R. Datinský [-] - L. Mencler [-] - D. Ševčík [-]

Hráči zápasu: V. Vraspír - J. Hanus .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - PAJKR Jaroslav (N), KAŠTAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Jimramov si půjde i v tomto zápase pro další výhru.

Tip: výhra domácích