Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín B zvítězil v Březí-Březské


Branky


16

Březí-Březské si připsalo proti Měřínu B domácí prohru 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Březí-Březské přivítalo na svém hřišti fotbalisty z Měřína B. V minulém kole oba týmy svoje zápasy kvůli podmáčenému terénu neodehrály. Na podzim se radovali z výhry 5:1 hráči Měřínu B. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu vyšel lépe hostům, když se ve 23. a 33. minutě dvakrát prosadili měřínští David Vokurka a následně Jan Krčál -0:2. Domácí se naštěstí nesesypalii a hned ve 35. minutě sinížil na 1:2 David Dostál. To bylo z první poloviny vše, takže zápas byl do druhého dějství zcela otevřen.

Hosté si výhru pohlídali

Po změně stran se v 54. minutě hosté zásluhou Dominika Rouse dostali zpět do dvougólového vedení 1:3. Když potom zvyšoval v 74. minutě na 1:4 Libor Doležal bylo o vítězi zápasu jasno. V 87. minutě pak alespoň zmírnil porážku domácí Matěj Musil -2:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín B
Kolouch Petr, hráč: Hřiště nebylo úplně v optimálním stavu, ale to se asi po posledních 3 týdnech nedá divit. S výjimkou jedné šance domácích se až do našeho prvního gólu hrálo bez zakončení, to se štěstím procedil za Urbánkova záda D. Vokurka. Při druhém gólu byl u vysokého míče dřív Krčál, který golmana domácích kličkou obešel a s přehledem poklidil. Míč jsme asi drželi víc my, dopředu jsme se dostávali spíš kombinací, hosté volili rychlý přechod zejména nákopy. Do šancí jsme je ale dostávali nevynuceně sami, z toho vlastně pramenil i gól Dostála, který krásně loboval Sysla. Zbytečný chyba, díky které nesklapla Csaplárka... Druhý poločas jsme začali hezky, když nás Rous krásnou tvrdou ranou uklidnil a završil to L. Doležal, který z dobrých 60 metrů trefil odkrytou branku. Pak se střídala dominance, kdy jsme si koledovali a když jsme měli přidat další 4 góly. Skóre pak korigoval Musil, který se prosmýkl po pravé straně, z velkého úhlu prostřelili Sysla a o tyč poklidil.



Sestavy


TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - P. Šimek [-] , M. Holánek [-] , P. Jelínek [-] - M. Hřebíček [-] (78. R. Štěpánek [-] ) , M. Musil [-] , D. Dostál [-] (46. O. Broža [-] ) , P. Drápela [-] (78. J. Chytka [-] ) , M. Sysel [-] , J. Chlup [-] (68. J. Gruber [-] ) , J. Jobánek [-] -

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - F. Sysel [-] , J. Kolouch [-] (46. V. Chlubna [-] ) , L. Vokurka [-] , T. Gondek [-] - D. Rous [-] , P. Kolouch [-] , J. Krčál [-] , L. Doležal [-] (78. S. Švestka [-] ) , D. Vokurka [-] - T. Kuřátko [-] (70. D. Doležal [-] )

ŽK: 40. M. Musil , 44. P. Jelínek , 49. O. Broža - 40. D. Vokurka .
Hráči zápasu: P. Jelínek - D. Vokurka .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - CRHA Antonín (N), HABÁN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Měřín je sice mírným favoritem tohoto zápasu, ale domácí tým si alespoň jeden bod vykope.

Tip: výhra hostů