Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Velké Meziříčí C zvítězilo v Počítkách B


19

Poslední tým soutěže z Počítek B podlehl na svém hřišti vedoucímu týmu z Velkého Meziříčí C  jasně 6:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj první půle

Fotbalisté Počítek B přivítali na svém hřišti vedoucí tým soutěže z Velkého Meziříčí C. Favoritem zápasu byli jednoznačně hosté, kteří na podzim dokázali zvítězit na svém hřišti zcela suverénně 12:3. Začátek zápasu vyšel překvapivě lépe Počítkám B, které poslal do vedení Vojtěch Klima -1:0. Hosté se samozřejmě snažili o brzké vyrovnání. To se nakonec podařilo ve 23. minutě, kdy se trefil hostující kanonýr Ondřej Pospíšil - 1:1. Bylo však jasné, že se hosté s tímto stavem nechtěli smířit. Hosté se dokonalého obratu přeci jen dočkali, když se ve 35. minutě prosadil Libor Smejkal -1:2. Hosté sice vývoj první půle otočili, ale vyhráno ještě určitě neměli.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Ve druhém poločase však už dominovaly hosté z Velkého Meziříčí. V 55. minutě se podruhé trefil Libor Smejkal a bylo to rázem 1:3. V 58. minutě se trefil také podruhé Ondřej Pospíšil - 1:4. O zápasu tak bylo rozhodnuto, poněvadž zkušení hosté takové vedení již dokáží udržet, ne-li navýšit. To se jim také podařilo. Nejprve v 73. minutě rozvlnil domácí síť Jaroslav Krejčí a bylo to již 1:5. V 76. minutě pak zaznamenal hattrick Ondřej Pospíšil -1:6. Závěrečnou tečku za zápasem pak udělal v 82. minutě Stanislav Vlach -1:7. Hosté tak začali jarní tažení za postupem zcela suverénně.



Sestavy


SK Transformátor Počítky B
T. Říčan [-] - R. Schneider [-] , T. Topinka [-] , A. Říčan [-] (61. P. Šula [-] ) , L. Sláma [-] (46. P. Beneš [-] ) , T. Straka [-] - D. Peňáz [-] , V. Klíma [-] , D. Bednář [-] - M. Dvořák [-] , M. Kříž [-] (55. M. Kotík [-] )

FC Velké Meziříčí C
M. Kučera [-] - L. Smejkal [-] , J. Krejčí [-] , J. Večeřa [-] , E. Smejkal [-] (61. S. Vlach [-] ) , P. Mezlík [-] , L. Smejkal [-] , L. Chalupa [-] , O. Pospíšil [-] , M. Valenta [-] (55. M. Řepa [-] ) , D. Šlapal [-]

Hráči zápasu: O. Pospíšil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŠUSTÁČEK David, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Tak tady jednoznačně vyhraje hostující tým výrazným brankovým rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů