3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocené utkání přineslo tři body Obratani


Branky


11

V 15. kole zavítal Čejov na obrataňský pažit. Domácí v minulém zápase remizovali s Ústrašínem. Hosté doma vyhráli nad Horní Cerekví 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích přišly pět minut před koncem první půle

Do zápasu lépe vkročili domácí, kteří si již ve 3. minutě vytvořili šanci. Menšíkův centr hlavičkoval Přibyl mimo branku. Hosté měli převahu, vytvářeli nátlak na domácí, ale k hostující brance si obrataňští stejně cestu probojovali. Opět dlouhým centrem dostal před bránu na nohu balon domácí Tomovič, který těsně před brankovou čarou trefil hostujícího gólmana Matějku. Na druhé polovině hřiště se do velké šance ve 29. minutě dostal hostující útočník, který šikovně překopl obrataňského brankáře a šel sám na bránu. Čejovští už se radovali, ale míč se odrazil od pravé tyče z brankoviště pryč. První gól domácích přišel ve 40. minutě po centru P. Kudrnáče, který zpracoval Pavelec, poslal balon do vápna na L. Vlacha a ten už si věděl rady. Do konce prvního poločasu domácí fanoušci jásali ještě jednou. O tři minuty později rozhodčí odpískal ruku. Přímého kopu se ujal Tomovič, který své spoluhráče nezklamal. Zvýšil stav na 2:0 ranou po zemi k levé tyči. 

Vyhrocený zápas ukončil D. Kudrnáč

Druhý poločas byl ještě více vypjatý než ten první. Oba týmy nebyly spokojeni s panem rozhodčím, jehož výkon nebyl ideální... Utkání neměl pevně v rukou, rozdal šest žlutých karet. Těch ale mohl ukázat mnohem více, jelikož hráči se mnohokrát neudrželi bez komentáře s vulgarismy. Přes nespočet odpískaných faulů již z žádné standardní situace branka nepadla. Až v 90. minutě se po neshodě v domácí obraně dostal za brankáře hostující Žáček, který snížil stav na 2:1. Výhru ale stvrdil na druhé straně D. Kudrnáč, který obehrál gólmana Matějku na velkém vápně a šel sám na bránu. Utkání tak skončilo 3:1.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - J. Přibyl [-] (89. M. Vlach [-] ) , R. Doležal [-] (65. D. Kudrnáč [-] ) , L. Vlach [-] , P. Kudrnáč [-] (89. M. Plášil [-] ) , P. Fišer [-] , F. Tomovič [-] , M. Kudrnáč [-] , J. Pavelec [-] , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - A. Apiján [-] (63. L. Tecl [-] ) , P. Doubek [-] , M. Kaman [-] , M. Daňhel [-] (75. L. Šimek [-] ) , J. Hložek [-] , M. Urban [-] , T. Doležal [-] , L. Moravec [-] , O. Doležal [-] , J. Žáček [-]

ŽK: 20. R. Doležal , 34. P. Fišer , 70. D. Kudrnáč , 84. J. Přibyl - 41. J. Žáček , 70. O. Doležal .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KOSTKA Milan - TÁBORA Rudolf (N), MARŠÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: František Hovorka
Tip experta: výhra domácích

Hosté zatím na jaře neztratili, v Obratani by to mohlo přijít.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích