Kamenice smetla Slavoj 6 trefami


Branky


9. J. Metlička (vl.) , 11. R. Měkuta , 18. Š. Jačo , 50. R. Měkuta , 65. M. Chvála , 88. J. Hojer - 83. L. Hadač (vl.)
14

Kamenice B se v prvním kole po zimní pauze utkala s Žirovnicí B. Domácí opět Slavoj porazili jako na podzim, k výsledku také přispěli oba brankáři. Více se dozvíte ve článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branku si hostující brankář srazil do vlastní sítě

Úvodní možnost měli hosté, avšak brankář Hadač střelu chytil. Poté už začali úřadovat na hřišti domácí. Nejprve v deváté minutě zatáhl Ira míč do vápna a následnou přihrávku do malého vápna na volného hráče si srazil hostující Metlička do vlastní sítě. Chvíli poté se dostal k míči Měkuta a přesnou ranou poslal domácí do dvoubrankového vedení. V osmnácté minutě se prodral do vápna Jačo a díky střele po zemi vedla domácí Kamenice již o tři branky. Obraz hry se příliš nezměnil, domácí měli lepší pohyb a byli i více na míči. V dalších šancích ale branka do přestávky nepadla. Pět minut po přestávce se dostal po rohovém kopu k míči Měkuta a svou druhou brankou v zápase zvýšil na rozdíl čtyř branek. I nadále byla Kamenice lepším týmem. Pátou branku zápasu pak přidal po přihrávce od Měkuty do prázdné branky Chvála. Domácí nakonec čisté konto neudrželi a to především díky kuriozní situaci, která rozesmála jak hráče, tak i diváky. Neatakovaný brankář Hadač ve snaze rozehrát míč do lajny, si kopl balon do vlastní sítě. V závěru zápasu se ještě prodral střídající Hojer do vápna a křižnou střelou vymetl šibenici. Domácí po dobrém výkonu získali tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): V přípravě se nám dařilo výsledkově, ale herně to nebylo ono. Dneska jsme ale zahráli velmi dobře. Byli jsme v pohybu, dobře kombinovali a divákům se to muselo líbit. S výkonem jsem spokojen, škoda jen obdržené branky.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: GAPKO Milan - ŠTANGL Josef (N), KOLÁŘ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Zdenko Rybčák
Tip experta: výhra domácích

2:1

Tip: výhra domácích

Domácí v poklidu vyhrají, vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích