0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrý autobus


Branky


6

Bystřice dorazily do Nedašova svým modrým autobusem na 17:00 dne 11.6. 2023 na 26.kolo. Jak se jim dařilo? A jak hodnotí zápas brankář Nedašova?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Shrnutí

Týmy Nedašova a Bystřice vedli vyrovnaný zápas do posledních chvil. Vstřelit gól se však podařilo jen hostujícím týmu. V 81.mintě se hráči na hřišti dostali do standardní situace s hlavní roli v podání Davida Ondrouška. Ten střílí lresne do horního levého rohu a tím zajišťuje vítězství hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
David Solař, brankář: Byl to typický záchranářský duel, který byl spíše jenom o bojovnosti. Šancí na obou stranách bylo minimum, každé mužstvo se nechtělo dopustit chyby. My jsme měli dvě tutovky, ale bohužel jsme je neproměnily. Hosté vstřelili vítěznou branku z přímého kopu až v samotném závěru, na což jsme již nedokázali reagovat. Nám bohužel chyběla lehkost, měli jsme svázané nohy vědomím, že nám k záchraně v soutěži stačí remíza. V druhém poločase jsme zbytečně zalezli, nechali hrát soupeře a čekali na konec utkání, což se nám také vymstilo. Stále však máme všechno ve svých rukou a pokusíme se o nápravu v derby v Brumově.




Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - J. Marek [-] , M. Holba [-] (84. L. Kolínek [-] ) - J. Pagáč [-] , P. Holba [-] , J. Holba [-] (59. A. Šimšálek [-] ) , M. Novák [-] , J. Fojtík [-] , J. Bartoška [-] , P. Šuráň [-] , M. Macháč [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
P. Kratochvíl [-] - S. Zámorský [-] (46. T. Hulman [-] ) , P. Bočan [-] , J. Kouřil [-] (68. D. Ondroušek [-] ) , T. Yaghmuryan [-] , P. Berger [-] (68. R. Machala [-] ) , D. Paták [-] , . Duarte [-] (85. . Goncalo [-] ) , D. Krajcar [-] (46. J. Ligač [-] ) , L. Křivánek [-] , M. Hába [-]

ŽK: 17. P. Šuráň , 40. J. Holba , 64. M. Macháč , 87. J. Fojtík , 89. P. Holba - 17. L. Křivánek , 56. T. Hulman , 84. D. Ondroušek . ČK: 77. T. Hulman .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - HAVRLANT Jan, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Martin Toman
Tip experta: remíza

Zápas o bytí a nebytí, tipuji remíz, která Nedašovu zajistí záchranu v soutěži.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů