J. Marek 73.
1:1
(0:1)
45. P. Holoubek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnání sil


Branky


73. J. Marek - 45. P. Holoubek (p.)
3

Nedašovu minule zápas se Slušovicemi nevyšel a ani se nedohrál. Jak mu to šlo s Morkovicemi?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofsajd

Vyrovnaný zápas nenabízel žádné šance ani pořádné útočné akce. Ve 30. minutě se však vyskytla kapka naděje a straně hostujících Morkovic. Krásná kombinace hráčů Marka Oplta, Erika Oračka a Olivera Storzera přinesla gól, doražený nakonec Erikem Oračkem. Ten ale nebyl pro ofsajd uznán. Morkovice začínají být více aktivní a o deset minut později Rostislav Gejdoš běží sám na bránu. Míč ale letí více doprava, než hráč chtěl. Dvě minuty poté brankař Nedašova David Solař dvakrát po sobě vybíhá z brány, aby zabránil blížícímu se hráči, který je nachystaný vystřelit. Ve 45. minutě prvního poločasu rozhodčí nařídí penaltu pro Morkovice za zfaulování Erika Oračky. Hlavní rolí penaltové situace se stává Petr Holoubek, který dokáže obelstít Solaře a šanci proměňuje. Hosté vyhrávají 0:1.

Vytočení

Od prvních minut druhé části mají hosté převahu, proto má Solař čím dál více práce. Naopak se taky více začíná projevovat i Nedašov. V 55. minutě tedy vidíme velikou šanci pro domácí. Postupně týmy opět vyrovnávají své síly. Míč můžeme vidět na obou strach hřiště. Důležitý okamžik přijde v 73. minutě, jelikož Nedašov vyrovnává skodre. Jiří Marek neuvěřitelně výročí nohu s míčem z první řady čekající na rohový kop a směřuje míč přímo za Jarka. Překvapený David Jarka nemohl nečekané situaci zabránit. Marek končí radostí a zemi. Velmi varovaný zápas tedy kočí 1:1. A i zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
David Solař, brankář: Do utkání jsme vstoupili celkem slušně, snažili jsme se být aktivní, což se nám i dařilo. Zahrávali jsme několik rohů, ale větší šanci jsme si nevypracovali. Naopak jsme inkasovali těsně před odchodem do kabin v 45. minutě z nařízeného pokutového kopu. I po nástupu do druhé půle jsme chtěli vyrovnat, což se nám nakonec i podařilo zásluhou Jiřího Marka. V závěru utkání jsme mohli strhnout vítězství na naši stranu, příležitosti jsme na to měli dobré. Na druhou stranu měly šance i Morkovice, takže remíza se jeví jako spravedlivý výsledek a odpovídá tak dění na hřišti. Jsme rádi, že jsme uhráli první jarní bod. Věříme, že zlepšený výkon nás nakopne a záchranu v soutěži dovedeme do úspěšného konce.




Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - D. Šenkeřík [-] , J. Bartoška [-] - J. Marek [-] , M. Chonka [-] (38. M. Holba [-] ) , J. Pagáč [-] , J. Kolínek [-] - - M. Lorenc [-] , J. Fojtík [-] , M. Macháč [-] , P. Šuráň [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - Z. Karlík [-] , J. Večerka [-] , A. Dobrý [-] , O. Košárek [-] - E. Oračko [-] (82. O. Pospíšil [-] ) , J. Kapounek [-] - R. Gejdoš [-] (90. F. Juřena [-] ) , O. Storzer [-] , M. Oplt [-] , P. Holoubek [-]

ŽK: 47. P. Šuráň , 70. J. Marek , 84. J. Pagáč - 47. J. Večerka , 89. R. Gejdoš . ČK: 76. J. Večerka .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: TVARDEK Erik - DOSPĚL Vladimír, DORŮŠEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza