Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Každý poločas něco jiného


4

Nedašov a Osvětimany se utkali v neděli 30.4.2023. Každý poločas měl ale jiného vítěze...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedašov

První polovina zápasu byla dost vyrovnaná. Viděli jsme míč na obou stranách hřiště. Část ale vyhrál tým TJ Nedašov, díky gólu ve 40. minutě od Marka Macháče, který dal po třech letech svůj gól. Míč přichází od Josefa Pagáče z výhodného místa přímého kopu. Hlavičkou trefuje, již zmiňovaný Macháč a posílá míč do branky. První si nikdo nebyl jistý jestli gól opravdu padl. Nakonec rozhodčí zapískal a padla první branka zápasu. Čistá radost na straně domácího týmu, potěšila celý stadion fanoušků. 

Osvětimany

V druhé půli se Nedašovu přestalo dařit. Začalo to v 63. minutě utkání. Miroslav Tomaštík z Osvětiman krásně zpracoval balón z výšky a přímo trefuje bránu soupeře s Davidem Solařem. Je tedy vyrovnáno na 1:1! O 11 minut později Tomaštík potvrzuje svoji skvělou "mušku". Střílí druhý gól pro svůj tým. Zvyšuje na 1:2! V 89. minutě Miroslav Čevelík sebral míč Danielu Šenkeříkovi, obehrál Jarolímaa Holbu a běží k bráně. Kopnout mu ale zabrání golman David Solař. O minutu později je Čevelík opět v akci. Nahrává před bránu Jakubovi Kowalíkovi, tomu ale zabrání Solař. Brankář domácích avšak nemá balón pod kontrolou, tak se ho zmocňuje opět Čevelík. Trefuje prázdnou bránu a tak zvyšuje na 1:3. Na poslední chvíli dokázali hosté zvýšit na dvou gólový náskok. Gratulujeme vítězi!



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
David Solař, brankář: „ Do zápasu jsme vstoupili celkem slušné. Chtěli jsme být na hřišti aktivní, a to se nám celkem dařilo. Výsledkem snažení bylo i poločasové vedeni, které bylo rozhodně zasloužené. Do druhé půle jsme šli s tím, že chceme přidat druhou branku a dostat se do klidu. Místo toho jsme však celkem snadno inkasovali a rázem bylo po nás. Po druhé obdržené brance jsme vsadili všechno na jednu kartu a v poslední minutě ještě inkasovali třetí gól po brejku. Dnes se opět ukázalo, že se nám absolutně nic nedaří. Boj o záchranu však ale rozhodně nebalíme!"




Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - J. Bartoška [-] (81. J. Holba [-] ) , L. Kolínek [-] , J. Fojtík [-] , D. Šenkeřík [-] - M. Chonka [-] , J. Kolínek [-] , J. Pagáč [-] , J. Marek [-] - - M. Macháč [-] , P. Šuráň [-] (87. M. Kolínek [-] )

TJ Osvětimany
P. Chvojka [-] - J. Kowalík [-] , D. Polák [-] , P. Furmánek [-] , L. Mareš [-] , J. Slaměna [-] , B. Rajsigl [-] , M. Groulík [-] , M. Tomaštík [-] , M. Zapletal [-] , J. Růžička [-] (57. M. Čevelík [-] )

ŽK: 87. P. Šuráň - 57. M. Tomaštík . ČK: 76. L. Kolínek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - PERUTKA Ondřej, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů