Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Furmánek zpracuje míč


3

Bílé a modré dresy se utkali na hřišti v Osvětimanech. Padl i hattrick!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva ze tří

Ve 23. minutě zápasu dává s naprostou lehkostí gól David Ondroušek z hostujícího týmu FK Bystřice pod Hostýnem. Branka padá z přímého kopu z míst před velkým vápnem. Nezabránil tomu ani jeden z hráčů před bránou. To si ale domácí nenechávají dlouho líbit. O dvě minuty později pálí střelu Patrik Furmánek, díky nahrávce hráče číslo 4 z protějšího týmu. Osvětimany vyrovnávají na 1:1.  Před oběma góly dostal červenou kartu Martin Kabelka z týmu Osvětiman, který samozřejmě opustil hrací plochu.  O deset minut později od poslední branky, brankář hostů Petr Kratochvíl chytá střelu od domácího hráče. Míč ale ztrácí z rukou a toho využívá Patrik Furmánek. Neváhá a doráží míč do volné brány. Je to gól! Stav na hřišti se tedy mění na 2:1. Čas začínající číslem tři obsahoval ještě jeden gól. Ve 39. minutě bystřický Gustavo Duarte Almeida Costa se snaží zbavit míče dále od brány. David Polák z Osvětiman lépe odhadne situaci než spoluhráč nahrávajícího David Krajcar. Využívá šance a před vápnem střílí míč na bránu. Momentální stav 3:1. Toto skóre se nemění do poločasu. Hráči, pro připomenutí, odchází do kabin s výsledkem 3:1.

Hattrick

V 53. minutě dostává Patrik Furmánek od Adama Skřivana přihrávku k bráně. Tam Furmánek zpracuje míč, zakročující golman Kratochvíl sedí před ním na zemi. Furmánek ho překopává Kratochvíl se ale míče dotýká nohou a tak míč zpomaluje. Patrik F. to nenechává náhodě. Balón doráží. Třiadvacetiletý Patrik Furmánek, který přestoupil v roce 2022 z týmu SK Slaný, v tuto chvíli dává tzv. hattrick. Jště k tomu zvyšuje náskok svého týmu na 4:1. Tento výsledek zůstává až do konce. Osvětimany vítězí!



Ohlasy k zápasu


TJ Osvětimany
Luboš Berka,: Prvních 20 minut 1. poločasu bylo vyrovnaných. Ve 22. minutě domácí stoper Kabelka fauloval ve vápně pronikajícího útočníka hostí. Obdržel červenou kartu a hosté se z nařízeného pokutového kopu ujali vedení 1 : 0. Domácí za minutu vyrovnali, branku vstřelil Patrik Furmánek. V dalších minutách se hra obrátila a domácí ještě do poločasu zvýšili na 3: 1 brankami Furmánka a Poláka. V polovině 2.poločasu dál Furmánek na 4:1. Hra se vyrovnala a také hosté si vytvořili několik šancí, ale domácí mužstvo podržel svými zákroky brankář Filip Pfeffer. Do konce zápasu měli domácí ještě jednu gólovou šanci, ale nebezpečnou střelu, kterou vyslal Veliče Šimulikovski, hostující brankář jen s námahou vyrazil na rohový kop.




Sestavy


TJ Osvětimany
F. Pfeffer [-] - D. Polák [-] , P. Furmánek [-] (68. J. Kowalík [-] ) , L. Mareš [-] (60. V. Šumulikoski [-] ) , J. Růžička [-] (76. B. Rajsigl [-] ) , M. Groulík [-] , A. Skřivan [-] (76. M. Čevelík [-] ) , J. Bartoš [-] , M. Zapletal [-] , J. Slaměna [-] , M. Kabelka [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
P. Kratochvíl [-] - J. Salátek [-] , . Duarte [-] (73. R. Kuba [-] ) , S. Zámorský [-] , L. Křivánek [-] , D. Paták [-] (90. R. Hačunda [-] ) , T. Hulman [-] , D. Ondroušek [-] , D. Krajcar [-] (60. P. Berger [-] ) , M. Hába [-] , P. Bočan [-]

ŽK: 80. M. Hába . ČK: 22. M. Kabelka .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích